Az baj, ha a babám folyamatosan a jobb oldalon helyezkedik el? Fog tudni rendesen növekedni?
Ahogy hanyatt fekszem, a pocim bal oldalát szinte be lehet nyomni, köldökömtől jobbra viszont ott dudorodik a baba. Nem baj, hogy ennyire jobbra húz? Vajon a méhem helyezkedett ilyen furcsén.
Holnap leszek 21 hetes
Dehogy baj,és persze,hogy rendesen fog nőni.Nekem mindkét gyermekem jobb oldalon feküdt,nem tudom,hogy miért.De az biztos,hogy asszimetrikus lett tőle a hasam,mert a jobb oldalamon jobban nyúlott a bőr.:)))
Látom fentről ha lenézek.:))
Meg nem mondom hol fogant, igazából azt se tudjuk, hogy mikor, csodababa. :) De az tény, hogy a jobb oldalon van, a buksija pedig most lent.
Köszi a válaszokat
Szia!
Nekem is "deformálja a pocim, csak nekem bal oldalt fekszik a Picúr többnyire mikor hanyatt vagyok :) Ilyenkor vagy én vagy a páromaddig simizzük mig kicsit középre nem húzódik :)
Régebben én is feltettem egy hasonló kérdést.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Azóta már 38 hetes vagyok, a 29. héten befordult KÖZÉPRE, de egy kicsit még mindig inkább a jobb oldalamon érzem a könyökét, bár már mindenhol matat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!