Jobb vagy bal oldalt érzed inkább/helyezkedik el a babád a méhedben, fiú vagy lány?
Figyelt kérdés
Első terhességemnél jobb oldalt éreztem többször lány lett:))2011. aug. 21. 14:49
1/19 anonim válasza:
Nekem mindig bal oldalon rúgott, fordult, feszítette ki magát. FIÚ lett!
2/19 anonim válasza:
Attól függ hány hetesen. az elején a jobb oldalon éreztem inkább, bár a bal oldalamat rúgta meg először. Most meg keresztben van, úgyhogy mindenhol érzem.:)
Kislány lesz elvileg.
32h km.
3/19 anonim válasza:
Bal oldal és fiú. Kislányom is van de arra már nem emlékszem.
4/19 anonim válasza:
Két fiam van, mindkettő baloldalt volt befészkelve.
5/19 anonim válasza:
bal oldalas inkább..és kisfiú...
6/19 anonim válasza:
A lányaimat a jobb oldalon voltak. Az a babó is a jobb oldalon van,de nem tudjuk,hogy milyen nemű!- szerintem lány!
De cirka 4 héten belül kiderül :-D
8/19 anonim válasza:
De furi, nekem is jobb oldalt fekszik és kislány lesz.
10/19 anonim válasza:
Első vagyok
Ezek alapján remélem, hogy a következő baba a jobb oldalamat fogja igénybe venni! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!