A 98/42 vérnyomás nagyon alacsony (reggel mértem)? 6. hetemet töltöttem be. Mit tehetek hogy jobb legyen a vérnyomásom? Most este 108/59.
Kávét nem iszom, nem hiszem hogy jó, úgysem segítene. Próbálok gyümölcsöt enni meg 1-1 csokit néha, hátha jobb lesz.
Lehet az utrogestantól van? Napi kettőt szedek, reggel este. Vagy alapba a terhességgel jár? Persze nem baj, amíg van legalább tudom hogy ott a babám! :)
jaja, a kave nem segit, csak ideig oraig, utana rosszabb lesz, nalam is.
a 108/59 szerintem tok jo, nem alacsony, én 80-90 kozott mozgok, és harcolok a szálló fekete szoszokkel (szerintem az alacsony vernyomas miatt latom)
ami szokott segiteni nekem, hogy felrakom a labam magasba, és ugy pihenek egy kicsit, illetve ha fel tudok kelni, akkor legugolok egy kicsit, meg mozgok.
Nekem is nagyon alacsony a vérnyomásm, de nem foglalkozom vele. Amíg nem érzed rosszul magad, addig semmi gond!
12 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!