Magas vérnyomás az baj, na de a túl alacsony?
A tul alacsony nem gond. Legalabbis nekem alapban is alacsony, terhesseg alatt pedig meg alacsonyabb volt, a 90/60 akkor nekem atlagosnak szamitott.
Ket terhessegen vagyok tul, de egyetlen egyszer egy vedono emlitette, hogy az alacsony vernyomas pajzsmirigy problemara utalhat es kerdezgetett, hogy konnyen teherbe estem-e, nem volt-e vetelesem, stb.
Nekem semmi ilyesmim nem volt.
Kesobb, mar szules utan kerdeztem egyszer a haziorvosomat, de azt mondta, hogy mivel terhessegen kivul nekem az elso ertek nincs folyamatosan 100 alatt joval, hanem mindig 100 kornyeken van, igy nem igazan kell ezzel egyenlore foglalkozni, foleg, amig nem okoz zavaro tuneteket (peldaul gyakori szedules).
Sot, o azt is mondta, hogy a testalkatomnak koszonhetem, mert magas vagyok es vekony, gyakrabban fordul elo ilyen testalkatu holgyeknel, majd idovel emelkedni is fog, ahogy oregszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!