Nagyon fáj! 27hetes kismami vagyok. Mit tehetek? 3Napja nagyon csúnya aranyérrel szenvedek. Iszonyúan fáj, már a szellentés is. Menni, állni nagyon nehéz. Ülni szinte lehetetlen. Ha fekszem jobb, de csak míg meg nem mozdulok.
Nekem mindd a két terhességnél volt 30 hetesen, Sperti kenőcs és kúp. 3 nap alatt teljesen elmúlt!
Ezek szerint belső aranyered van, arra kell a kúp is, a kenőcs maga nem fog hatni!
Spertit terhesen is lehet használni
Nálam is eljött, pedig azt hittem, én aztán ebből kimaradok, de úgy tűnik, mégsem. Egy darabig reménykedtem, elmúlik, de mikor már fájni kezdett, mentem a patikába. Ott Reparon krémet kaptam, és homeopátiás bogyót. Ezek a fájdalmat szinte azonnal (másnapra) meg is szüntették, de még a kis csomót érzem. Szóval a fájdalom csillapítására ezeket merem ajánlani. Egyelőre még nem tűnt el a csomó, de megpróbálom a kúpot is, és azzal együtt, szerintem, ez így hatásos lehet.
Ezen kívül igyál sokat, egyél sok gyümölcsöt, kiemelten a szilvát, ami köztudottan "segíti az emésztést".
35 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!