Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség alatti vérzésen...

Terhesség alatti vérzésen átesett kismamák?

Figyelt kérdés
Ma vagyok 6 hét 3 napos várandós. Lombikbaba, előzményeimben két méhenkívüli (petevezetékeim nincsenek már emiatt)vetélés missed ab.al vannak. Utrogestant 3x3 és Duphastont 3x1-ben kapok és szedek magne b6ot 3x1, c.vitamint, femibiont. eddig minden rendben volt, ma délelőtt minden előjel nélkül elöntött a vér. Élénkpiros, nem darabos és nem görcsökkel. Gondolhatjátok. azonnal felhívtam a dokit,aki elindult a Kaáliba és én is autóval. Már teljesen kikészültem, és felkészültem arra,hogy elveszítettük a babát. viszont az ultrahang szerint a baba jól van, ezerrel vert a kis szíve, meghallgattuk, csodálatos volt. a petezsák körül nem látszik bevérzés, és a vérzés sem a méhből jön, a méhszáj zárt. Most fekvés ezerrel,de oly jól jönne most pozitív példa,hogy van akinek volt hasonló vérzése és mégis megmaradt a babája. az azért jó,hogy zárt a méhszáj, és van szívhang? és nincsenek görcsök? lehet,hogy valami ér megpattant, mert a vérzés olyan "folyós élénkpiros " volt,mint amikor valakinek hirtelen elered az orra vére, majd eláll. Vélemények? Tapasztalatok?
2013. okt. 27. 14:52
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
szia. mi ujság azota?
2014. jan. 10. 16:19
 22/22 A kérdező kommentje:
szia! Köszönjük minden rendben, végül haematóma okozta a vérzést,ami kiürült. Holnap töltjük a 18.hetet, és az eddigi ultrahangok szerint kisfiút hordok a szívem alatt,aki ezerrel ficánkolgat itt a pocakban.Köszönöm,hogy érdeklődtél.
2014. jan. 15. 13:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!