Mitol veszem eszre ha a terhesseg nem marad meg, a verzesen kivul?
Figyelt kérdés
Milyen jelek vannak,ha vannak?vagy rogton verzni kell?2009. máj. 9. 21:59
1/5 anonim válasza:
Szia! Én onnan tudtam, hogy kiesett belőlem valami..
2/5 anonim válasza:
Ezt kifejtenéd légyszíves jobban 1.válaszoló?!
3/5 anonim válasza:
egy ismerosom 12 hetig horta a babat es ultrahangon kiderult hogy a 9. het utan nem fejlodott tovabb de akor mar roszul volt es elvetek. de volt olyan is aki siman elvetelt ez verzesel indult
4/5 anonim válasza:
Szia!
Nálam semmi tünet nem volt, a hányinger ugyan ugy megvolt, és semmmi fájdalom vérzés nem jelentkezett...viszont megéreztem.Valahogy nem tudtam vele ugy kapcsolatba lépni, nem tudtam hozzá ugyan ugy beszélni mint előtte.Nem volt köztünk meg az a bizonyos "fonál".
Aztán rá kb másfél hétre kisebb vérzéssel kórházba kerültem és kiderült,hogy elhalt a babám.11 hetes volt...:(
5/5 anonim válasza:
Második válaszolónak: 5 hetes voltam, elkezdtem vérezni, görcsöltem órákon keresztül és végül megkönnyebbültem, amikor kipottyant belőlem egy olyan dolog, mint az alvadt vér, csak éppen nem az volt. Ebből tudtam, hogy elvetéltem, mert ez már a második volt. Remélem elég jól kifejtettem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!