Terhesség alatti vérzésen átesett kismamák?
Szia.
Én ugyan így jártam 7 hetesen. 3. Beülti sikerült. Napi 8 utrogestant használtam. És még mellé egy csomó gyógyszert. Nálam is vert a babák szíve, zárt méhszáj nem tudták honnan jön. Írtak fel 3x2 rutascorbint és 3-4 nap fekvés. Szerencsére semmi gond nem lett belőle. De utána hetente egyszer legalább barnáztam fél napot. A babákkal mindig rendben volt minden. És ma már betöltöttük a 20. hetet. :)
Szóval ne idegeskedj. Pihenj sokat!
Szia. nekem is lombikbabam van. az elso is az volt, de sajna a 8héten kaparás kellett, mert nem fejlodott, ez tavaly dec.-ben volt. most masodszorra is lombik volt,már a beultetés utáni 11 napon olyan voltam mint egy bálna tulstimultált lettem, korházban kezeltek egy hetet. mikor kijottem rá két napjára elkezdtem vérezni, nekem hematomam volt,és nagy ciszta, pluszz még a folyadék a hasuregen. sokszor vereztem, és barnáztam felváltva a 9 hétig. aztán semmi. a 14 héten visszajott pár napra a vérzés. nagyon féltem én is,minden rossz elojott. én is kaptam már a punkcio napjátol utrogestant, és estrofemet, folsavat szedtem. én nagyon sokat fekudtem, két hetet szinte végig. azota nem volt vérzés, remélem már nem is lesz. sokszor el voltam keseredve, de sajna ezt majd a természet oldja meg. sajnálom hogy ezt kell irnom, de mást nem lehet tenni. ha a baba meg akar maradni, akkor meg fog. te csak pihenj ,mást nem tehetsz. nagyon szoritok, és probalj meg nem idegeskedni annyit, az sem tesz jot. persze konnyu irni. kárpotlásul ezekért a rosszakért nekem semmilyen rosszullétem nem volt idáig, se hányinger, hányás sem. semmi :D most pedig itt mocorog a pocakomban a kisfiam :D
nagyon szoritok, aztán várjuk a fejleményeket!
20 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!