Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » MI történik hogyha elázik a...

MI történik hogyha elázik a tervességi teszt?

Figyelt kérdés
ha túl sokat csepegtettünk rá, akkor mi történik a teszttel? Mert nekem kijött rajta a második csík, de sokan azt mondták hogy szerintük elázott. ha elázott, jöhet ki rajta rózsaszínű csík?
2013. okt. 25. 14:42
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Én is bocsánat, hogy felcsattantam, de eléggé kivagyok. Még nemvárt előtt vagyok, csak van egy csomó tünetem, beágyazódási vérzés, alhasi szurkálás, rengeteget iszom, iszonyú sokat pisilek, mindjártmegjön érzés... és szeretném tudni hogy mi van. Nem volt tervben a baba, és ha jön, akkor még le kell futnom jópár kört.... szóval szeretnék végre valami bizonyosat tudni. Nem napra pontos a ciklusom, de 27 és 30-a között (nem) kellene megjönnie kb
2013. okt. 25. 15:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!