Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Erről mit gondoltok? Teszt, kép

Erről mit gondoltok? Teszt, kép

Figyelt kérdés
[link]
2013. okt. 23. 14:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
31%
+ :)
2013. okt. 23. 14:26
 2/11 anonim ***** válasza:
Kicsit mintha elazott volna inkabb ismeteld meg. Mert ha pozi akkor ez eros pozinak szamit. De hatha ir vki nalam okosabb. :-)
2013. okt. 23. 14:26
 3/11 anonim ***** válasza:
42%
Csini a bemcsid anyuka ;)
2013. okt. 23. 14:27
 4/11 anonim ***** válasza:

Ez nagy valószínűséggel pozitív. Ugyanezt a fajtát használtam, és az első kettő nálam sokkal halványabb volt, a harmadik már egyértelmű. Néhány nap múlva ismételd meg a tesztet, reggeli vizeletből, hogy biztosabb legyen, "egy teszt, nem teszt" :D

Aztán irány a nőgyógyász :)

2013. okt. 23. 14:27
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
nem jó helyen van a másik vonal,ez el van ázva.Én csinálnék másikat
2013. okt. 23. 14:30
 6/11 anonim ***** válasza:
90%

valóban nem olyan egyértelmű. Gabriel a márkája a tesztnek? Én is úgy látom, hogy a T vonal el van csúszva kissé. Csináltass egy másik tesztet is, lehetőleg másik márkájút, biztos ami biztos! :)

Én is gabriel tesztet csináltattam, nekem sokkal egyértelműbb volt a 2 csík, de persze nincs 2 egyforma nő, 2 egyforma teszt :)

Azért az orvoshoz szaaldással ha pozitív is a teszt, várnod kell kb. a 6.7.hétig. Addig nem fog látni semmit.

7.hétnél állapítja meg, hogy élő terhességről beszélünk, méhen belül helyezkedik e el a baba és hogy van-e szívhangja!

2013. okt. 23. 14:35
 7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Pontosan ezért kérdeztem, szerintem sem egészen ott van, ahol lennie kéne. de ha el van ázva, se kéne második csíknak előjönni, nem?
2013. okt. 23. 14:35
 8/11 A kérdező kommentje:
Gabriel, igen
2013. okt. 23. 14:38
 9/11 anonim ***** válasza:
93%

6-os vagyok, hát igen abban is van valami ha rossz a teszt akkor nem is kellene kijönni 2.csíknak, sőt írja is a használati utasítás, hogy ha rossz a teszt a C (controll) mezőben sem jelenik meg semmi.

Csináltass egy új tesztet! :)

2013. okt. 23. 14:44
 10/11 anonim ***** válasza:
Szia szerintem pozi de ha meg nyugtat csinálj még egy tesztet :)
2013. okt. 28. 10:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!