Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit gondoltok erről?

Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
15 hetesen 2000-es méhszáj.Sokat görcsölök. Napi négy 500mg-os magnézium tabletta. Doki azt mondta, ha nem múlik a görcs, irány a kórház. Egyébként is szigorú fekvés. Kellene aggódnom? Volt valaki hasonló szituban?
2013. aug. 24. 19:54
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
En. Tenyleg szigoru fekves! Ezt be is tartottam, es igy is csak a 38.hetig huztuk. Nem lesz semmi baj, :)
2013. aug. 24. 19:58
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Tuti, hogy feküdnék egész nap!

C3000 az értékem.

36hkm

2013. aug. 24. 20:00
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Kedves első! Te is sokat görcsöltél a terhesség elejétől kezdve?? A 38-al már kibékülnék :-) Csak fürödni, kajálni meg egyéb kisebb-nagyobb dolgaim elvégzésére kelek fel. Neked mondtak valamit, hogy mi okozza? Voltál kórházban esetleg? Mivel ütötted el az időd? Bocsi a sok kérdésért:-) Gratula a babádhoz!
2013. aug. 24. 20:37
 4/6 anonim ***** válasza:

Tényleg csak ha nagyon muszáj akkor mozdulj am meg CSAK feküdj. Nem vicc az ilyen valóban.

Nekem mondjuk nem volt semmi ilyenem de 36. hétre császároztak meg mert zsinór gondok voltak de ő is teljesen egészséges lett. Szóval ez az idő se gáz már. De vigyázz magatokra nagyon.

2013. aug. 24. 21:29
 5/6 anonim ***** válasza:
Igen, meg a pocak simogatasatol is el voltam tiltva! :( sem szex. Wc, eves, kb ennyi volt megengedve! Szoval nyugi, minden rendben lesz! Boldog babavarast! ;)
2013. aug. 24. 21:29
 6/6 anonim ***** válasza:

Szia, nekem is feküdnöm kellett végig. És csak a jobb oldalamon fekhettem, h a méhmozgásom a legminimálisabb legyen...

Drukkolok, h minél tovább húzzátok (ne mosogass, ne pakolj be mosást se otthon, tényleg csak feküdj!!)

2013. aug. 24. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!