Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » MI történik hogyha elázik a...

MI történik hogyha elázik a tervességi teszt?

Figyelt kérdés
ha túl sokat csepegtettünk rá, akkor mi történik a teszttel? Mert nekem kijött rajta a második csík, de sokan azt mondták hogy szerintük elázott. ha elázott, jöhet ki rajta rózsaszínű csík?
2013. okt. 25. 14:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nem, nem johet csak akkor ha tenyleg terhes vagy. Ha elazik attol nem johet ki ket csik. Ha vizeletedben terhessegi hormon van akkor jon ki.
2013. okt. 25. 14:47
 2/11 A kérdező kommentje:

Megnézed nekem, kérlek? Azóta egyébként eltűnt róla a csík, és ma negatívot teszteltem más félével.

[link]

2013. okt. 25. 14:48
 3/11 anonim ***** válasza:

Az első "pozitív" tesztem nekem is elázott, kijött rajta a második csík, csak egy kicsit elmosódott. A többiek javaslatára (és én is ezt javaslom) csináltam még egy tesztet, ami már jól sikerült és pozitív lett ismét. :) Szóval csinálj még egy tesztet, de azon is nagy valószónűséggel kijön majd a második csík. Halkan gratulálok! ;-)

11 hkm :-)

2013. okt. 25. 14:51
 4/11 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, 2. válaszoló vagyok, lehet félreértettem a kérdésed :) Az első vőlaszolónak igaza van, csak azért nem jöhet ki rajta a 2. csík mert elázott. Csak azért, ha babát vársz. :-)
2013. okt. 25. 14:56
 5/11 anonim ***** válasza:

Elso vagyok, az a helyzet, hogy a teszt csik nem jo helyen van, a T alatt kene legyen. De attol lehet, hogy baba van :)

Reggel tesztelj es ird meg, hogy mi van

2013. okt. 25. 14:59
 6/11 anonim ***** válasza:
33%
Bocs az OFF-ért, de már napok óta ezt a képet teszed fel mindig másféleképpen megfogalmazott kérdéssel. Miért nem veszel eg ymásik tesztet és csinálod meg? Akkor legalább biztos lehetnél a dolgodban, ez pedig egy hibás teszt. Én is használtam Gabrielt, de nekem minden csíkja a helyén volt.
2013. okt. 25. 15:25
 7/11 anonim ***** válasza:
33%
de most komolyan,hányszor kérdezed még meg.Ez nem pozitív ,ez egy hibás teszt.Szerintem nem vagy terhes.A másik milyen teszt volt?
2013. okt. 25. 15:43
 8/11 A kérdező kommentje:
És téged miért zavarlak egyébként? Vettem másik tesztet, és az negatív lett hogyha érdekel. ha nem akarsz a kérdéseimmel találkozni akkor ne olvasd el őket, ennyi. Tölts egy ilyen szép napot máshol és ne a gép előtt. A legtöbb ember aki babát szeretne pörög egy-egy ilyen problémán. ha nem tetszik nem kell megnézni.
2013. okt. 25. 15:44
 9/11 A kérdező kommentje:
x-epil volt
2013. okt. 25. 15:46
 10/11 anonim ***** válasza:
ne haragudj,ha durva voltam.De kb. 3X-4X tetted fel ezt a kérdést,én úgy gondolom 90%-ban ugyanazok az emberek van itt fent.Tehát azonos válaszokat fogsz kapni.Sajnos az a gabiel hibás teszt volt.Megértem,hogy kétségeid vannak,én is így éreznék biztos.Mióta késik egyébként?
2013. okt. 25. 15:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!