Mennyit híztatok a 23. hétig? Mennyi az ideális?
Első babával -3kg, a másodikkal +5 a 24. hétig.
Az elsővel összesen 7 lett a vége a másodikkal 15. Tehát mindkettővel 10kg-t híztam 24-40. hét között.
Itt megnézheted, Neked mennyi az ideális:
Én a legutolsó terhességemre emlékszem amúgy, 10 kg-ot híztam addig, aztán kiderült a cukorterhelésen, hogy diabéteszes vagyok, így szülésig még 1-2 kg jött fel.
3 vagyok.
Nem tudom ki milyen alkat (ezért is linkeltem a kalkulátort), de ne szomorkodjatok már a hízás miatt!
Én az első két terhességem alatt 20-22 kg-ot híztam, és a babák fél éves korában már ugyanannyi voltam, mint előtte, egy éves korukra meg még kevesebb. A harmadik gyerekem után vagyok most, és 5-6 kilóval kevesebb, mint a babák előtt. Nem is tudok visszaszedni. Mi lett volna, ha nem hízom ennyit?
A szoptatás rengeteget felemészt.
És van olyan barátnőm, (egyszerre voltunk terhesek), aki meg 5 kg-ot hízott terhesen, majd szoptatás alatt még jó sokat, amiből aztán visszafogyott, de a gyereke 4 éves korára sem tudta leadni azt az 5 kg-t.
Szóval itt sok minden alkati kérdés is, és kár ezzel elrontani a várandósság időszakát, hogy görcsöltök azon, hogy mi lesz.
Mert persze jó, ha ésszerűen táplálkozik az ember, de direkt visszafogni felesleges, ha csak az orvos nem utasít erre.
Legjobbakat Nektek kismamák!
Én 25 hét alatt 4 kilót híztam, bár engem Ketteske zabál lefele szó szerint.
Az első lányommal 9 hónap alatt 33 kilót híztam (!!!!!!) gyógyszerek mellékhatása miatt. Vele 24. héten indult be a szülés, amit nagy nehezen visszatartottak. Után kezdtek el tömni gyógyszerrel, addig 7 kilót híztam "csak".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!