Ha a 36. hétig nem repedt szét a pocim, akkor már nem is fog?
Figyelt kérdés
2013. szept. 28. 18:03
1/12 anonim válasza:
Nekem.végig nem volt egy csíkom se, aztán a szülés után vettem észe őket :-(
2/12 anonim válasza:
Nekem a 40.héten repedt szét, és teljesen tönkrement a 41.hétig.
3/12 anonim válasza:
Nekem az utolsó napon repedezett meg...
5/12 anonim válasza:
Nekem a szülés másnapján lettek csíkjaim. :(
6/12 anonim válasza:
Ez génektől meg sok mindentől függ, de a többségének amíg nem repedt addig oké jó, utána reped csak meg.
7/12 anonim válasza:
Az utolsó két nap alatt repedtem meg két helyen. :/ pedig az első szülést megúsztam, és most nem is volt akkora hasam, mint akkor...
8/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Hát ez nem túl jó hír. Azért bizakodom még.
2013. szept. 28. 18:23
9/12 anonim válasza:
vanm akinek az utolsó napokban reped, na meg az is gyakori hogy igy kifeszülve nem látszik és azt hiszi a kismama hogy dejó nem repedt aztán szülés után meg mégis ott vannak a csikok. Ez hajlam kérdése Én simerek olyan ikres anyukát aki nem repedt, pedig 38. hétig bent voltak a babák.
10/12 anonim válasza:
Nekem sokáig nagyon szép volt a pocim viszont mikor "leszállt" nagyon csúnya lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!