29 hetig hany kilot szedtetek össze? Nem aggodom a sulyom miatt, csak erdekelne mennyi az idealis.
Idealis szerintem nincs, en mar nagyon sok kulonbozo velemenyt olvastam.
A nagyon netto, amivel a terhesseg jar az kb 7 kg egy 3 kg-os szuletesi sulyu baba eseteben.
Olyan leirast talaltam a multkor, hogy ha tenylegesen nem hizol, csak a babaval kapcsolatos dolgok miatt no a sulyod, akkor az ossz sulynovekedes negyede a 20. hetig jon fel, fele a 20-30. het kozott, szinten negyede az utolso 10 hetben.
Hát a nagykönyv és az orvosok szerint havi 1 kiló az ideális.Tehát összesen 9kg.
Én 8 hét alatt 6kg híztam,sajnos missed lett a vége.
De legközelebb vigyázok a kilókkal!
Szerintem neked jó a súlyod!
szióka
én ekkorra 11kilót szedtem fel ami szerencsére nem gyarapodott azóta ilyen intenziven már
most vagyok 33.hétben és 12-13kiló van rajtam
változó,h kire mennyi kiló jön föl,nincs 2 egyforma várandóság se kismama
inkább gyarapodjon a kiló,de ésszel,h aztán legyen mit felhasználnia a szervezetednek a tejcsihez
boldog babóvárást
Szia!60 kg-mal kezdtem és 69 vagyok most.A védőnő szerint ez tökéletes, annak idején azt mondta, hogy összesen 15 kg a "megengedett" a szülésig az ilyen átlagos alkatúaknak, mint én.Szóval a tiéd az tökéletes.
30hetes pocis
Jó reggelt!
Én 25 hetes vagyok, 11 kilót híztam eddig...:(
Én 66,5-ról kezdtem, most vagyok 71 kg.
30 hetes.
Szia. Az ideálisnak a könyvek és az orvosok 10-12 kilót mondanak, de azért ez függ attól hogy pl mennyire vizesedsz. Én is 29 hetes vagyok, és 6 kg-nál tartok. 60kg-ról 66-ra. És ez is leginkább a pocakomra és a comb-fenékre ment, de aki megnéz azt mondja hogy szerinte semmit nem is híztam. (ebben a kg-ban azért ott van már a baba súlya+méhlepény+vér+magzatvíz...)
Na és persze az sem mindegy hogy valaki túlsúllyal kezdte-e a terhességet vagy sem.
Tökéletes a súlyod!
Boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!