Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 23. hétig Ti mennyit híztatok?...

23. hétig Ti mennyit híztatok? És hány mennyit híztatok a szülésig?

Figyelt kérdés
Most vagyok 23+1 hkm és +2kg-nál tarotk. Mióta elkezdtem szedni az elevitet mindig éhes vagyok és félek, hogy nagyon sokat fogok hízni. Amíg nem szedtem, szinte alig volt étvágyam. 71kg-mal kezdtem.
2013. okt. 2. 12:07
 1/6 anonim ***** válasza:
6 kg-t és +15 kg-val szültem.
2013. okt. 2. 12:08
 2/6 anonim ***** válasza:

Szia.

Én a 23.hétig kereken 10 kilót szedtem fel.Aztán a védőnőm diétára fogott.Azután a 38. hétig még 5 kilót szedtem fel,amiből az utolsó 2 hétben le ment 1 kiló.Tehát 14 kiló plusszal mentem szülni.Én 78.5 kilóval kezdtem a terhességet.Sajnos még most is van rajtam plusz,sem a szoptatás alatt,sem azután nem ment még le az össze :( Jelenleg 81 kiló vagyok :(

5.5 hós fiú anyukája

2013. okt. 2. 13:09
 3/6 anonim ***** válasza:

Én a 20. hétig 5 kg-ot híztam, majd a köv. 20 hétben heti 1 kg jött föl.

Összesen 25 kg-ot híztam mind a két terhességemnél, pedig nem mondhatom, hogy éjjel-nappal ettem volna.

2013. okt. 2. 14:45
 4/6 anonim ***** válasza:

Kb. 4-et,még nem tudom mennyi lesz a vége.

Lányommal, 22.-ik híztam négyet plusz 16-tal mentem szülni,és 4maradt rajtam mire kijöttem a kh-ból.

2013. okt. 2. 14:50
 5/6 anonim ***** válasza:
Első terhességemnél 2 kg-t addig és 11-12 lett a vége. Másodiknál 5 kg-t és még nem szültem, így nem tudom mennyi lesz összesen.
2013. okt. 2. 14:55
 6/6 anonim ***** válasza:
Èn 6 kg -ot , ma töltöm a 23-at :-)
2013. okt. 2. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!