Nektek is alig mocorog ma a baba?
Lehet ez az időtől? Én is álomkóros,fejfájós és gyenge vagyok ma.A babámat is csak reggel éreztem egyszer-kétszer.
20hkm
igen.sztem az időtöl.reggel meg most éreztem csak. lustiznak ne aggodj
20hkm
Én nem tudom, mi van ma, de alig akart megmoccanni a fiatalúr... Ebédnél jelentkezett utoljára, mert a kaja az fontos.
Most este, hiába feküdtem hanyatt, oldalt, csináltam bármit, amire többnyire jelez, semmi. Ráhallgattam szívhanghallgatóval, én meg se találtam, már bőgés határán álltam, amikor a férjem is elkezdte keresni, valahol oldalt, jól elbújva megtalálta a dübörgő szívecskét.
Nem tudom, milyen front van ma, de ezek a babák nagyon érzik.
Mi is meghallgattuk már a kis szívét,így tudom,hogy minden rendben van vele.Most,ahogy kitettem ezt a kérdést,pár percre bejelentkezett a lányom:) huh nagyon jó volt érezni,viszont most megint lustálkodik.
Annyi ilyesztő van a dologban,hogy én sem érzem jól magam..azaz,hogy remélem Ő azért jól érzi magát,csak én nem.
most kezdi már az éccakai hancurpartit. Ne aggodjatok az elmult hétben rengetegen kérdezték ezt biztos az idő.
1#
Ikreket várunk. Tegnap nagyon aktívak voltak ma viszont lustábbak és gyengébben érzem őket.
20 hkm
nekem is melső fali van nemrég tudtam meg. neked miben neheziti?én nem érzem olyan intenzivem mint más amiket mesél ill miota érzem bélmozgás szerüen csak.igaz mostanra erősebb de még nem kifejezett rugások. meg sürün kemény a hasam,és nem is nagy. max 14hetesnek néz ki.
első voltam
20hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!