Ugye van olyan, hogy nem lehet érezni, hogy mocorog a baba?
Nyugtassatok meg, hogy van ilyen. Kb 1 hete kezdtem el érezni, hogy mocorog, de csak néha érzem.
19 hetes kismama
van olyan hogy 3-4 napig nem érzed őt az elején , ez teljesen normális nyugi. 2-3 hét és rendszeresé válik majd a mozgása.
31+3 hkm
Persze, hogy van! Pláne a 19. héten! Nem kell aggódnod, teljesen természetes, hogy ilyenkor nem minden mozdulatát érzed. Szép nagy helye van még, elfér, így egyes mozdulatok nem olyan erősek még, hogy mindenképpen érezhetőek legyenek. Ahogy haladtok előre a hetekben egyre kevesebb helye lesz, egyre erősebb lesz és ezzel együtt a kisebb mozdulatait is érezni fogod. (A dologhoz hozzátartozik, hogy még nálunk, a 33. héten is van olyan, hogy mozgatja valamely porcikáját, nem érzem, de ha a kezem a hasamra teszem, igen. :) Nyilván ilyenkor nem egy idegekben gazdagabb területen fészkelődik. :))
33 hkm
Én csak nagyon ritkán éreztem, kb 21-22. héten először, és utána is csak keveset, amkortól számolni kellett, akkor is max 10-15 volt estig, ha nincs 20, be kell menni a kórházba, sosem volt, de nem mentem be, mert mindenki azt mondta, biztos megvolt, csak nem éreztem.
amikor már nst-re jártam, akkor sem éreztem, ott 5 után kellett volna szólni, de a gép szerint mindig megvolt, csak én nem éreztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!