Miért fáj ha mocorog a baba? ( 31hkm) ti miket ereztek/ereztetek?
Figyelt kérdés
Mekkora lehet most a babam? A labaval rughat ilyen eroseket? Vagy terd? Hat meg a konnyem is kicsordul... Feje lent van,
Fent es elorefelé mozog hatalmasakat! Ma akkorat sikitottam a gyerekrendeloben, azt hittek, hogy szulok... :)
Ti miket ereztetek?
2013. okt. 22. 23:45
1/6 anonim válasza:
Hogy mekkora lehet, fogalmam sincs. Én 30 hetes vagyok, múlt héten (29 hetesen) volt 1500 gramm a babám. Ő is fent rugdos, szerintem a lábaival, és igen, időnként fájdalmas, de azért kibírható, főleg, ha felkészülsz rá. Ő hullámoztatni szereti leginkább a pocakomat, meg az öklével szokott sorozatütéseket küldeni az alhasamra, illetve a hüvelyemet szokta fejelgetni, az is nagyon kellemes. De lesz ez még így se, ahogy halad az idő, és nő, egyre erősebbek lesznek, a végére pedig csökkenni fog az erő - ahogy a hely is. Szóval kitartás, és örülj, hogy egészséges, erős babád van.
2/6 anonim válasza:
Az enyém 37 hetes és bár "fáj" a mozgása, de nem annyira, hogy a könnyem kicsorduljon, vagy hogy felkiáltsak. Nekem azt mondták ha tényleg komolyan fáj a baba mozgása (érzed, hogy ez nem normális aprócska fájdalom) akkor menjek be egy uh-ra mert utalhat problémára pl. a köldökzsinórt tekerte magaköré és azt rángatja vagy kevés a magzat víz. Nem tudom neked le írni az én "fájdalmam" olyan mint ha valaki beléd rúgna, de nem fáj csak nem esik jól.
3/6 anonim válasza:
4/6 anonim válasza:
Mert erős a babád,és nagy hosszba is súlyba is ami jó. Az a jó ha érzed mozogni, mert születése után is ilyen lesz,meg ha rug mozog él és semmi baja nincsen,jol érzi magát oda bent.
5/6 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat! :) annyira kinyomja valamijet...:) persze hogy orulok hogy mozog, annyira jo erzes... Csak erosebb mint az elso kislanyom. :)
2013. okt. 23. 09:12
6/6 anonim válasza:
Én 31+2 hetes vagyok, nekem a drágaságom a bordáimnál érzi a legjobban magát, oda felnyomja magát és az igazán nem kellemes.. Hálistennek komoly fájdalmat nem csinál, meg van h ittott feltűnik egy puklival, mintha ki akarná rúgni a ház oldalát..:D Amúgy nekem 25 hét körül volt olyanom h a könnyem is folyt, de nem a mozgástól.. bementem vele a kórházba és valami májenzim érték magas volt, sok magnéziumot kaptam rá meg erős antibiotikumot! Szerintem nem játék, inkább mutasd meg vmi dokinak, mert én nem vagyok egy rinyálós fajta, de nekem akkor nagyon fájt..2-3 nap alatt múlt el teljesen. De ha biztos vagy, hogy a mozgástól és tényleg annyira fáj, akkor is menj be szerintem biztos, ami biztos.. Ja és ne hagyd magad! Mert én egy jó bunkó orvoshoz kerültem akkor, aki azt kérdezte tőlem h egy kis hasfájással mér kell bejönni a kórházba..De amikor meglátta a véreredményemet, akkor visszavett kicsit..:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!