19 hetes terhes vagyok és még nem éreztem nagyon h mocorog a baba csak ritkán ha a hasamra tettem a kezem, és nem is nagyon látszik a hasamon h terhes vagyok! Nem vagyok egy vékony alkat! Lehet h baj van?
Figyelt kérdés
eddig minden rendben volt vér vételem és az afp-m jó volt 18.án meg ultrhanag!2013. júl. 13. 02:16
1/8 anonim válasza:
semmi gond nincs, ez így normális.
2/8 anonim válasza:
Ne aggódj, ezt teljesen normális, én 20+1 hetes vagyok, és csak pár napja érzem határozottan, hogy ez már tényleg a baba, de még bőven nem "rúgást" érzek, csak kis pöcköléseket. Én sem vagyok vékony, ráadásul a méhlepény is mellső falon tapad. Ez mind befolyásolja, úgyhogy ne aggódj, minden rendben van.
3/8 anonim válasza:
Ne aggódj, biztos minden rendben van. Én 21+3 hetesen éreztem az első olyan rúgást,amiről már egyértelműen tudtam,hogy a baba mocorog,aztán pár napig szinte semmi. Most 23+6 hetes vagyok,kb 1hete érzem minden nap,és egyre erősebben. Hamarosan nálad is eljön ez az idő!
4/8 anonim válasza:
Én is csak 20 hetesen éreztem egy rugást, addig semmit. Az átlag a 17-22 hét a google szerint, úgyhogy nyugi :)
5/8 A kérdező kommentje:
köszi szépen mindenkinek!!!lehet h én reagálom túl!! :)
2013. júl. 13. 09:09
6/8 anonim válasza:
3-as vagyok.
Nem reagálod túl, egyszerűen várod,hogy érezd a babád. Én is rengeteget olvasgattam, ide is írtam én is, mert sokaknál láttam,hogy már 15-16 hetesen érzik a babát, én is megijedtem,hogy minden rendben van-e. Az UH-on láttam hogy mocorog, tudtam,hogy jól van,csak még nem éreztem. Úgy tűnik mi azok közé tartozunk,akik kicsit később kezdik érezni. Nyugi, már nem kell sokat várnod! Boldog babavárást!
7/8 A kérdező kommentje:
igen igazad van meg nekem a sok okos szokta tömni a fejem h miért nem látszik még meg miért nem érzed bizots baj van stb....!de nagyon várom a csütörtököt hogy lásam h minden okés!!! :) szoktam esténként fogni a pocim és akkor szoktam valamit érezni de általába olyan mintha a szívem dobogna ott vagy nem is tudom meg néza kis dudoron kemény! de tuti igazad van és semmi baj!! :)köszi még egyszer!!!!
2013. júl. 13. 21:09
8/8 A kérdező kommentje:
és persze nektek is sok egészséget!!!!
2013. júl. 13. 21:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!