Miért van ez és főleg hogy fogjam vissza magam?
Igen, a szulesig tuti ilyen maradsz :o)
Aztan megszulsz, es elmulik. Szuleszno ismerosom szerint ez a hiszti a kozelgo szules jele.
Szia!
Biztos nem maradsz ilyen, ha a terhesség előtt, nem voltál ilyen. a terhesség utolsó hónapja, már nagyon kellemetlen tud lenni, mind lelkileg, mind testileg egy nőnek. nyugodj meg, nincs semmi baj veled. próbálj vidám maradni.:)
Szia, lehet, hogy most sokan elfognak ítélni a mit írok és nem akarlak lelombozni, de nekünk nem állt helyre még a mai napig sem a kapcsolatunk pedig már 16 hónapos a kisfiam. Én a terhesség alatt annyira megváltoztam, a sok idegeskedés, feszültség miatt hogy nekünk majdnem ráment a kapcsolatunk. Persze ez nem törvényszerű, hogy mindenkivel megtörténik. Nagyon sokszor sírtam én is amiért őt bántottam, de egy idő után megelégelte (nem tudom hogy kötelező lett volna elviselni vagy nem) és ugyanúgy vissza rivallkodott rám, itt kezdődött az ördögi kör ami még most is tart. Tudom ez a kettőnk hibája, de mivel okos ember más kárán tanul, így legyen neked ez egy rossz példa amit nem szabad követni.
Boldog babavárást, már nem tart sokáig.
Állítólag a szülés előtt természetes ha a nő "befordul", kis depresszióba esik. NE aggódj, hamarosan itt lesz a kis csemete, és minden megváltozik - legkésőbb akkor.
Kitartást, könnyű szülést Nektek!
26 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!