Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért van ez és főleg hogy...

Miért van ez és főleg hogy fogjam vissza magam?

Figyelt kérdés
Bőgök egész nap mintha kötelező lenne szinte mindenen, senkit nem birok elviselni magam körül csak páromat, ő viszont egész nap melózik és úgy hiányzik mint még soha. És persze hogy a "hisztim" rajta csapódik, (amit ő nagyon türelmesen visel) amin szintén csak sírva fakadok, amiért Őt bántom. Már ilyen hárpia maradok? 39 hetes vagyok
2008. júl. 7. 12:21
 1/7 anonim ***** válasza:

Igen, a szulesig tuti ilyen maradsz :o)

Aztan megszulsz, es elmulik. Szuleszno ismerosom szerint ez a hiszti a kozelgo szules jele.

2008. júl. 7. 12:25
 2/7 anonim ***** válasza:
Nyugi! Én is nagyon érzékeny lettem mióta terhes vagyok! Bár én még csak a 30-ik hétben járok! Nem maradsz "hárpia"! Ez az érzékenység idővel elmúlik!
2008. júl. 7. 12:26
 3/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Biztos nem maradsz ilyen, ha a terhesség előtt, nem voltál ilyen. a terhesség utolsó hónapja, már nagyon kellemetlen tud lenni, mind lelkileg, mind testileg egy nőnek. nyugodj meg, nincs semmi baj veled. próbálj vidám maradni.:)

2008. júl. 7. 12:26
 4/7 A kérdező kommentje:
köszi, aranyosak vagytok. csak olyan rossz azt "bántani" akire igazából a legnagyobb szükségem van. na majd szülés után kap egy óriási bocsánat kérést:)
2008. júl. 7. 12:33
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia, lehet, hogy most sokan elfognak ítélni a mit írok és nem akarlak lelombozni, de nekünk nem állt helyre még a mai napig sem a kapcsolatunk pedig már 16 hónapos a kisfiam. Én a terhesség alatt annyira megváltoztam, a sok idegeskedés, feszültség miatt hogy nekünk majdnem ráment a kapcsolatunk. Persze ez nem törvényszerű, hogy mindenkivel megtörténik. Nagyon sokszor sírtam én is amiért őt bántottam, de egy idő után megelégelte (nem tudom hogy kötelező lett volna elviselni vagy nem) és ugyanúgy vissza rivallkodott rám, itt kezdődött az ördögi kör ami még most is tart. Tudom ez a kettőnk hibája, de mivel okos ember más kárán tanul, így legyen neked ez egy rossz példa amit nem szabad követni.

Boldog babavárást, már nem tart sokáig.

2008. júl. 7. 14:11
 6/7 anonim ***** válasza:
SZERINTEM FOGLALD EL MAGAD OLYAN DOLOGOKKAL AMI LEKÖTI A GONDOLATAIDA.PL SÜSSÉL FINOM SÜTIKET MUFFINT,POGIT VAGY A PÁROD KEDVENCÉT.VAGY VÁLOGASD ÁT 20 SZOR A BABARUHÁKAT.SZANÁLJ A SAJÁT CUCCAID KÖZÖTT.OLVASS CSÖPÖGŐS LÁNYREGÉNYEKET /AZOKON TÉNYLEG LEHET SÍRNI/.VISZONT VIGYÁZZ,HOGY MEDDIG TÚROD AZ AGYÁT A PÁRODNAK MERT AZ Ő TÜRELME SEM VÉGTELEN.RÁADÁSUL HA A SZÜLÉS UTÁNI DEPIBE ÍGY KEZDESSZ BELE AKKOR TÉNYLEG RÁMEHET A KAPCSOLATOTOK.SZÓVAL FOGLALD EL MAGAD
2008. júl. 7. 16:04
 7/7 anonim ***** válasza:

Állítólag a szülés előtt természetes ha a nő "befordul", kis depresszióba esik. NE aggódj, hamarosan itt lesz a kis csemete, és minden megváltozik - legkésőbb akkor.

Kitartást, könnyű szülést Nektek!

26 hetes kismama

2008. júl. 7. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!