Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek fogjam vissza magam vagy ne? :-D
Figyelt kérdés
Szóval, van egy srác 2 hónapja találkozgatunk, de ennyi. Messze lakunk egymástól, régebben mindig "nyaggatott" hogy találkozzunk, de ezt abbahagyta és mostanában én kezdem őt "nyaggatni";-) legalább1 hónapja nem találkoztunk, de én hetente 2-3x mindig felhoztam témának hogy találkozzunk, szóval érzem, hogy átestem a ló túloldalára
Megbeszéltük, hogy szombaton találkozunk, én pedig amikor meglátom szó nélkül oda akarok menni és megcsókolni.
Srácok, nektek ez tetszene, vagy ez már túl ráakaszkodós lenne?
2011. okt. 26. 23:16
1/8 anonim válasza:
Az, hogy elméletben odahaza miket képzelődsz egy dolog. Az pedig, hogy milyen is lesz valójában a találkozó meg egy másik. Szóval én erősen kétlem, hogy az a fene nagy lelkesedés egészen az ominózus pillanatig kísérni fogja utad. Mindenesetre én roppant mód meglepődnék, mert sokszor találkozom csak úgy lányokkal, akiknek bejövök, de ők nekem nem.
2/8 A kérdező kommentje:
Tudom, arra gondoltam, hogy mi van ha én kezdeményzeke először. A sráccal meg máskor is csókolóztam már:-D
2011. okt. 26. 23:26
3/8 anonim válasza:
nekem is tetszet régen valaki vagyis most is.régen én is ki akartam ezt probálni de nem mertem :S.
4/8 anonim válasza:
Ha a srác helyében lennék és tetszenél nekem, akkor tetszene, nem kicsit, nagyon.
Tudd meg mennyire tetszel neki. Az is előfordulhat, hogy ellök magától...
5/8 anonim válasza:
23:28 vagyok. Ja, ha már csókolóztatok máskor is akkor szerintem sima ügy lesz. Hajrá!
6/8 anonim válasza:
Most ez kb. olyan, hogy vettem egy Ferrarit, vezessem vagy ne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!