Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek fogjam vissza magam? Ne teperjek ennyire?
Van egy lány aki tetszik és már randiztunk is egypárszor.Csak még nem csókoltam meg.Legutóbbi randin megtehettem volna, de szájsérülés miatt mondtam neki hogy sajnos nem lehet.Erre azt mondta hogy semmi gond majd legközelebb.Na de a kérdésem az hogy én szinte mindennap látnám és mindennap beszélünk is msnen meg múlt héten is 3x találkoztunk.Szerintetek nagyon nyomulok?Vissza kéne vennem?
Jah és mivel megengedte hogy smároljunk csak hogy én azt mondtam hogy sajna nem lehet szerintetek mikor találkozunk mehet egyből a csók?
ez nem teperés. legyél igenis határozott, mert ha nem vagy és melletted más is érdeklődik iránta aki picit rámenősebb, és esetleg a csajnak is bejön, úgy lecsapja a kezedről hogy nézheted. szval csak hajrá. hány évesek vagytok?
L19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!