Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert jo hazudozni, igergetni ossze-vissza?
Ok, tudom miert, hogy bejussatok a csaj bugyijaba, de akkor is.
A szex elott a pasi, aki azt hittem, hogy normalis, igert fut-fat. Naponta hivott telefonon. Kicsit gyanus is volt, de mondtam magamnak, hogy nem lehetek allandoan paranoias, hogy ez is csak azt akarja, de mar megint igazam volt. A szex utan, mikor ment haza, akkor meg felhivott este. Masnap valtottunk kb 6-8 sms-t, kovetkezo nap irt egy smst, aztan semmi.
Pasik, miert nem lehet egyszeruen kozolni, hogy bocsi, de nem vagy az esetem? Ezis sokkal jobban faj, mert most nem tudom, hogy mi van. Ugy legalabb tudnam. Miert nem lehet ezt megtenni?
Arra nem is gondoltál hogy hétköznapok vannak? Dolgozik/suliba jár, nem ér rá annyira.
Hadd kérdezzek már párat vissza:
Miért nekünk kiváltság ha "lefeküdhetünk" egy lánnyal, ha bizonyított tény hogy a nők sokkal jobban kívánák és élvezik a szeretkezést?
Ha épp a fiú nem keres és beszélni akarsz vele, oldd meg, ne azon izgulj hogy jaj nem keres most mi lesz... Van szép kis telefonod fölhívod hogy mivan. Miért kell mindent a szátokba rágni?
Miért kell mindig azon parázni hogy jaj elhagy, jaj csak a szexre kellek neki.. Ilyen hozzáállás mellett már kihalt volna a világ.
Ha tetszik egy ember, de úgy látod hogy észre sem vesz, ne kezd összevissza keverni hogy a Margit mondja meg az Eszternek hogy beszéljen a Pistivel hogy tetszik nekem de úgy hogy ne tudja meg hogy én kértem meg a Margitot hogy beszéljen az Eszterrel hogy mondja meg a Józsinak...
Nem egyszerűbb neked beszélni vele??
F/16
Ok, majd kesobb beszelunk, de talan nem tunt fel amit irtam. A szex elott erdekesen modon feltudott hivni minden nap, hetkoznap is, utana mar nem. Nem vette fel a telefont, utana nem irt, hogy mi van lattam kerestel.
Szerinted mire kellene gondolnom???
A szex elott minden,utana semmi. Eleg egyertelmu. Es eleg gyava is. Na mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!