Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert jo hazudozni, igergetni ossze-vissza?
Figyelt kérdés
Ok, tudom miert, hogy bejussatok a csaj bugyijaba, de akkor is.
A szex elott a pasi, aki azt hittem, hogy normalis, igert fut-fat. Naponta hivott telefonon. Kicsit gyanus is volt, de mondtam magamnak, hogy nem lehetek allandoan paranoias, hogy ez is csak azt akarja, de mar megint igazam volt. A szex utan, mikor ment haza, akkor meg felhivott este. Masnap valtottunk kb 6-8 sms-t, kovetkezo nap irt egy smst, aztan semmi.
Pasik, miert nem lehet egyszeruen kozolni, hogy bocsi, de nem vagy az esetem? Ezis sokkal jobban faj, mert most nem tudom, hogy mi van. Ugy legalabb tudnam. Miert nem lehet ezt megtenni?
2011. okt. 12. 21:02
11/11 Aztadejópasivok válasza:
Jól tette jól megrakott és páá énis így szoktam....Sztem jó..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!