28. terhességi hétben vagyok, nagy babám lesz.51 kg-ról kezdtem és most vagyok 66 kg, a családban mindenki 25-30 kg-ot hízott terhesség alatt. A védőnő azt mondja fogjam vissza az evést pedig nem is eszek. Mit tegyek?
Szia!
Az első gyerekkel 22 kg-ot, a másodikkal 25 kg-ot híztam, nem volt igazából semmi panaszom, nekem is mondta az orvosom, +15 kgnál, hogy ha lehet ne hízzak tovább,de ha nem látta volna a papírjaimon mennyit híztam észre sem vette volna mert szülés előtt nagyon vékony voltam de muszáj volt ennem szóval ne izgulj ha amúgy nem problémás a terhességed!
Napi 5x egyél keveset.Ha tudsz,akkor egy kicsit mozogj,esetleg sétálj sokat.A normális súlyfelesleg terhesség alatt 12 kg.Te most tartasz 15 kg-nál.És még van hátra 3 hónapod.Szerintem ennek amúgy nincs köze a nagy babához,sok embert ismerek,aki 15-20 kg-ot szedett fel,de normál súlyú babát szült 3kg felett és 4 alatt.
A védőnő nem szülésznő,nem nőgyógyász és nem gyerekorvos.
Ha az ultrahangon nem mondják,hogy nagy a baba,akkor ne aggódj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!