Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 28. terhességi hétben vagyok,...

28. terhességi hétben vagyok, nagy babám lesz.51 kg-ról kezdtem és most vagyok 66 kg, a családban mindenki 25-30 kg-ot hízott terhesség alatt. A védőnő azt mondja fogjam vissza az evést pedig nem is eszek. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Se vitaminhiányom nincs és visszeres sem vagyok!És ráadásul pont azokat eszem amit mondott,hogy szabad!
2008. aug. 12. 10:46
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Az első gyerekkel 22 kg-ot, a másodikkal 25 kg-ot híztam, nem volt igazából semmi panaszom, nekem is mondta az orvosom, +15 kgnál, hogy ha lehet ne hízzak tovább,de ha nem látta volna a papírjaimon mennyit híztam észre sem vette volna mert szülés előtt nagyon vékony voltam de muszáj volt ennem szóval ne izgulj ha amúgy nem problémás a terhességed!

2008. aug. 12. 11:19
 2/2 anonim ***** válasza:

Napi 5x egyél keveset.Ha tudsz,akkor egy kicsit mozogj,esetleg sétálj sokat.A normális súlyfelesleg terhesség alatt 12 kg.Te most tartasz 15 kg-nál.És még van hátra 3 hónapod.Szerintem ennek amúgy nincs köze a nagy babához,sok embert ismerek,aki 15-20 kg-ot szedett fel,de normál súlyú babát szült 3kg felett és 4 alatt.

A védőnő nem szülésznő,nem nőgyógyász és nem gyerekorvos.

Ha az ultrahangon nem mondják,hogy nagy a baba,akkor ne aggódj.

2008. aug. 12. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!