Mennyiben igaz, hogy ha a kismama édeset kíván mindig, akkor lánya lesz, ha savanyút, akkor fia?
Marhaság. Én is állandóan édeset ettem volna és fiam van.
De minden ilyen "babona" hülyeség, az is, hogy milyen formájú a has, vagy hogy mennyire kívánja a kismama a szexet.
Anyukám az első terhessége alatt mindig édeset kívánt és a hasa szélesen lapos volt. A második terhességével mindig a savanyút kívánta és a hasa kereken előreálló volt. Jah és egyikőnkkel hányt a másikónkkal nem. És mindketten lányok vagyuk.
Nekem teljesen egyforma volt mindkét terhességem. Erre az első fiú, a második lány.
Mit mondhatnék még? Kívánok egy szép, egészséges babát Neked!!
saját tapasztalat alapján a lányommal rengeteg sportszeletet ettem és eleinte nagyon görcsölt a hasam, alig tudtam enni és aludni az állandó görcstől.
megoldás a rennie antacid és a b-vitamin volt.
hasam kerek volt és a csípőm szélesedett.
fiammal mignont kivántam és rengeteg sültkrumplit kapros gyrossal (utálom a kaprot)Vele nem volt semmi problémám.
hasam előre kerekedett, széles nem lettem.
Viszont a kórházi társam hasa olyan volt mintha egy nagy tojást nyelt volna le. Hegyes.
Megkérdeztem fiú? mire értetlenkedett honnan tudom :D
Szóval valami csak van benne, csak nem mindenki látja az összefüggést?
fentebbi vagyok.
A savanyu uborkás dolog teljesen téveszme volt...
mondjuk a mignon máz ecetet tartalmaz !!!!
Szerintem sincs semmi alapja!
Nagylányommal a terhesség első hónapjában édeset ettem, a 7. hónapig semmi különös nem volt, az utsó 2 hónapban viszont megettem vagy 1 mázsa narancsot! Nem túlzok!
Volt, hogy párom vett délután 10 kg-t (3 körül) Este 10-kor már a végét majszoltam, vagy másnap reggel...
Picilánnyal inkább a savanyúságra-csemege ubi, cékla, ubi salta- voltam ráállva szinte végig!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!