Ha fiú akkor savanyút kívánsz, ha lány édeset?
szia
én állandóan salátát ettem mert mást nem bírtam.
és kislányom van.
de ha babonát akarsz 10 nőböl 5 nek bejött az hogy
ha kerek volt a hasa lánya lett mint nekem is
és a kínai fogantató naptár szerint is kijött hogy lányom lesz
és hát babona ide, oda nekem bevált mind.
sőt karika gyűrűre tettem még anno a hajszálamat és a csuklómón KÖRZÖTT ami lányra utalt.
szóval minden kislányra utalt és lett is :)
Állandóan csípőset kívántam, édeset pedig egyáltalán nem, pedig alapvetően édesszájú vagyok. Kisfiam lett.
A kozmetikusom pedig azt mondta, hogy nagyon megszépült a bőröm, biztos fiam lesz :-) az lett!
nekem van lanyom is meg fiam is!
en a lanyommal a savanyu uborkanak a levet ittam annyira kivantam a savanyut mindenki mondta fiu lesz aztan szuletett egy gyonyoru lanyom:)
a fiammal meg allandoan a fagyit ettem akarhol voltunk ahol meglattam egy fagyist muszaj volt vegyek kulomben roszul lettem volna ha nem ehettem belole,a hutombe sorakoztak a fagyik:) szoval nalam forditva volt:)
lányomnál: undorodtam a hústól
fiamnál: mindent kívántam egy percig
most (neme:?): kívánom az édeset és a savanyút, a favorit a kovászos uborka paradicsommal
Világ életemben a sós nasikat szerettem,nem voltam sosem édesszájú. Sem csoki,sem sütemény,egy évben egyszer ettem kb sütit.
Amikor várandós lettem,furcsa volt,hogy nem tűntek el a polcról a chipsek,de a cukrászdába vezető utat majdnem minden nap megtettük.
25 kilót híztam (50kg-ról indultam).
Lányom lett.
Most 6 hetes terhes vagyok,egyenlőre az édes dolgok és a sós dolgok is egyaránt jól esnek.
De más okokból most fiút érzek (csak megérzés!!!)
20:28-as vagyok,az egyik válaszadó írta,hogy megszépült a bőre,mikor a fiával volt várandós.
Na,nekem meg pont a lányommal az volt,hogy tiszta ragya lettem, nagyon csúnyán néztem ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!