Kismamik, ti mit kívántok, savanyút vagy édeset?
És ha már tudjátok a babátok nemét, fiú, vagy lány?
én a savanyút.lehet hinni ebben a babonában?
Egy babonában sem lehet hinni! :-D
Borzasztó érdekesnek tartom ezeket a babonákat,és meglehetősen élvezem hogy így találgassak,de ez csak időtöltésnek hasznos!
Az első lányommal a terhesség első 2 hetében savanyút ettem savanyúval,majd kicsit később egyszer megláttam anyáméknál a vegyes savanyúságos üvegben (uborka,répa,gyöngyhagyma,karfiol) a karfiolt,és hirtelen rosszul lettem. Az esetet követően pedig úgy ettem,hogy mindent amit terhesség előtt szerettem- gyereknek is bevágtam ültő helyemben 1 üveg ubit,meg ettem az édességet,ez terhesség alatt is így volt. A végén rászoktam a rumos csoki-naranccsal kombinációra.
2. lányunkkal már nem esett jól a savanyúság,minden nap 1 tábla csoki,és 1cs. csipsz ami ritka jó esett.
3. babónknál az elejétől nem esik jól a savanyúsát,egyedül a kovászos ubi. A disznóságokat,füstölt dolgokat,kólát,citromot,tejtermékeket felváltva kívánom. Pár hét múlva derül ki kit is várunk.
Boldog babavárást és egészséges kisbabát!!!
Üdv: 2gyerkőcös,37hkm
Az elsővel nem voltak pattanásaim- világ életemben mitesszeres voltam,az nem változott. A hajam szép dús lett és fényes. A másodikkal is mintha úgy rémlene,hogy ugyan így volt-kivéve,hogy a lábam nem győztem borotválni.
Most terhesség elején az első trimeszterben volt pattanás, majd elmúlt,és egész mostanáig elő sem jött. Most megint van 1-2.
Üdv:a 2gyerkőcös,37heteske
Én a sósat (és erősen fűszereset), de terhesség előtt sem voltam édesszájú. És kívánom a halat, amit azelőtt nem nagyon szerettem.
nem tudom mi lesz, még pici. De nem hiszek a babonákban. Hogy mit szeretnék? Lányt :o)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!