Szoptatás alatt dohányozni?
persze ugyan ugy ha meg nem jobban mert beszivja az anyatejjel a kis dragad!amugy en is igy vagyok ezzel mar varom hogy tul legyek mindenen mert elszivnek mar egy jo cigit en is!
Kitartas kibirjuk!
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Ezt most kajak sikítva írtam le...ha terhesen szívod is egy fokkal jobban jár a baba,mert ott megszűri a lepény,itt viszont egyből megy át.
Ne szívd el kérlek szépen,kérlek,kérlek kérlek:(Tudom milyen nehéz,néha én is majd megveszek,de olyankor bedgbok egy almát,mert muszáj.Ne hagyd,h nikotin függő legyen a kicsi:(((((((((((((((((((((((((((((((((
Jaj miért tetted fel ezt a kérdést,mindjàrt megkapod a vàlaszokat...Nem egészséges,de ha kivànod szivd el,max akkor mikor a babàd nem éhes legalàbb 2 orahosszàig.Baràtnöm cigizik szoptatàs alatt,makk egészséges fia van,egyébként a dohànyzàs àltal okozott mérgek egy évig a vérben maradnak...
Szerintem még 1-2 szàllal sokat nem àrthatsz.Inkàbb ez mint a cumi végén a méz,vagy pàlinka stb.
Igen, mert a véredbe kerülö káros anyagok átmennek a tejbe.
De egyébként is árt a gyereknek, ha a környezetében dohányzik valaki, különösen, ha a szülei.
Miért nem hagyod a gyereked érdekében végleg abba, ha már eddig kibirtad?
Légyszi ne pontozzatok már le senkit!!! :(
Köszönöm a válaszokat, eszembe sincs ártani a babámnak! Pár napon belül szülünk, és elterveztem, hogy utána bizony elszívok egy szál cigit, nem akarok visszaszokni, csak ezt olyan jól elterveztem, de olvastam, hogy szoptatás alatt se szabad. Én meg mindenféleképpen szeretném szoptatni, remélem sikerül :)
A cigit akkor meg hanyagolom, köszönöm a válaszokat, nem is gondoltam volna, hogy bekerül a tejcibe :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!