Tanácsot, véleményt szeretnék kérni?
Tudom ez nem ide való és nem erre a kérdésre számoltatok,de aki leírná véleményét,tapasztalatát nagyon megköszönném.
Arról lenne szó hogy szülés után kell az orvosomnak a 3. részletet odaadni (a doki határozta így meg hogy a kért összeget 3 részletben kell neki megfizetni).És olvastam itt egy tök jó ötletet hogy ajándék kosárba beletenni a borítékot.Na de most apám szerint ez nem olyan pénzt mint amikor pl. valaki fizet a rendeléseken külön és külön a szülésért és szerinte ne tegyem bele ilyesfélébe a borítékot,max. majd külön vegyek neki és akkor adjuk oda ha jövünk haza.A kérdésem az lenne hogy valóban így csináljam és tényleg hülyén jönne le az ajándékkosárban a pénz vagy tegyem bele?Érdemes beletenni vagy már nem nagyon értékelnek ilyesmit az orvosok?Vagy valami mást vegyek neki?
Válaszotokat előre is nagyon szépen köszönöm!!!
40 hkm.
1. Az ajándékkosarakat nem egyszer a dokik továbbadják a nővéreknek
2. Mikor átado a kosarata mondod neki hogy benne van a pénz? Az olyan ciki. Ha meg nem mondod és abban állapodtatok meg hogy majd most fizetsz neki akkor meg neki is ciki rákérdezi hogy kledves anyuka hol apénz?
Egyáltalán nem vennék neki semmiféle ajándékot. Ha van pofája előre megmondani a konkrét összeget (és nem azt mondja, hogy "amennyit gondol kismama"), eszembe sem jutna ajándékot is venni neki.
Bőven elég a boríték. Ne csinálj ebből nagy ügyet. Szülés után, amikor mentek haza a kórházból, odaadod neki és kész.
Könnyű szülést kívánok neked!
Köszönöm szépen a válaszokat!
Ez most meglepett egy kicsit hogy kijelenti mennyi lesz a szülés.
De hát ezt mindenhol megmondják nem?Csak nekem nem minden vizsgálatkor kell fizetnem és utána még plusz 10-szerese a szülés,hanem mondott egy összeget amit 3 részletben kell hogy odaadjak neki.Szerintem ez így korrekt.Vagy ezekszerint nem?!
Szia!
Nem írtad,hogy sztk, vagy magán doki! Ha magán, akkor korrekt a három részlet, ha nem akkor felháborító! Hiszen, ha az sztk-s orvos ilyet mondana, akkor az akinek nincs 100e forintja az nem szül?
Bocsi tényleg nem írtam nem is tudom hogy ment ki a fejemből egy ilyen fontos részlet.
Igen fogadott orvos.Akkor így tisztázva,szerinted/tek mi legyen az ajándék kosárral?Nem ciki a harmadik részletet abban odaadni?Vagy mégis?
9:16 vagyok.
Én még így se erőlködnék ajándékkosárral, bőven elég a boríték! Esetleg egy bor, szép zacsiban, mellette a boríték. De a sok pénz mellett igazán felesleges még kosarat is összeállítani rengeteg pénzért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!