Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kezdő vagyok a hőmérőzésben....

Kezdő vagyok a hőmérőzésben. Adnátok tanácsot vagy véleményt?

Figyelt kérdés
Nincs görbém bár szóktam mérni.Általában 36,4 ,36,5 körül szokott lenni.Ma reggel 36,6 volt és szótam este is mérni általában este 37,2 körül van de tegnap este leesett 36,5-re.Nem tudom jelent e valamit,hogy este leesett reggel meg felment.Amúgy 6 napja nem jött meg és 2 napja krémes folyásom van.2 nappal ezelőtt tesztelet - lett.Lehet ez még baba vagy ne reménykedjek?
2009. aug. 12. 09:52
 1/2 anonim ***** válasza:

[link] és [link]

A hő,mérőzéssel már elkéstél, egy-két nap nem sokat mond az egész folyamatot kell látni. babára az utal, ha az ÉBREDÉSI hőd folyamatosan magas, de ezt is csak önmagadhoz képest láthatod. Nekem pl 36,4 az alaphőm, és 36,8-36,9-re szokott felmenni ovu után.

Olvasd el a fenti lnkeket, és tájékozódj belőle! És mindig az ébrtedési hőt kell mérni azonos időben, még mielptt felkelnél vécére. Az estoi hő nem mond semmit, mert annyi minden befolyásolhatja: izommozgás, külső hőmérséklet, meleg fürdő, meleg leves, pihenés, bármi.

2009. aug. 12. 10:01
 2/2 anonim ***** válasza:
Nekem igen furcsa a hőm, mert két hónappal ezelőtt 37,1 volt reggelente, ebben a hónapban meg 36,2 általában... Úgy hogy én nagyon ingadozok.
2009. aug. 12. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!