PG 53 ovulációs mikroszkópról valaki tud véleményt mondani?
A húgom esküszik rá, a babája így jött össze. Nekem nem vált be, soha nem mutatott páfrányos mintát, vagyis peteérést, pedig odafigyelve használtam. Ehhez képest a második babámat várom... :)
Ezt találtam róla, hátha segít:
Nálunk bevált.
Megvettem, elő hónapban összejött a segítségével a baba!!! Mutatta a pé-t. Sőt, amikor még nem is tudtam hogy sikerült, már akkor is mutatta, mert folyamatosan páfrányos volt és ez lehet az előjele a terhességnek. Tehát én hamarabb tudtam mint ahogyan a terhességi teszt kimutatta volna.
Most újra próbálkozunk, ez az első hónapunk, hétfőre nem várom, szintén a mikroszkóp segítségével néztük a pé-t.
Nem gagyi, van élettani alapja, mert a kikristályosodást mutatja.
De természetesen biztos van akinek nem válik be. Nálunk bevált, én szoktam ajánlani másoknak is.
ahogy elolvastam a címét a topiknak gyors elővettem az ovu mikroszkópom aztán teszteltem vele, de buborékos volt :(
VISZONT, nekem segített mert mensi után egyből elkezdtem használni minden nap!, és egyszercsak páfrányos lett, akkor gyors elkaptam a férjem szerencsére otthon volt:), és babás lettem, de valami miatt nem maradt meg az embrió, persze nem az ovumiki miatt, hanem valami rendellenessége volt. szerintem ha rendszeresen használod, odafigyelsz rá, méred a hődet látni fogod mikor van péd, ne csak egy valamit használj hanem a biztonság kedvéért mást is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!