Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Pg/53 ovulációs mikroszkópról...

Pg/53 ovulációs mikroszkópról mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Mit használtok, nyál vagy hüvelyváladékot?Megbízható?pontos?
2011. máj. 2. 10:20
 1/8 anonim ***** válasza:

Én használtam sokáig nyállal, betartottam hogy előtte egy órával nem szabad enni-inni, középidő tájékán 1-2 napig mindig mutatta a páfrányt, tehát lehet benne valami! Jóstesztként nem megbízható, nekem többször mutatott tévesen páfrányt mensi előtt!

Mégsem ennek a segítségével lettem terhes 2x hanem ovu teszttel!

2011. máj. 2. 10:22
 2/8 anonim ***** válasza:
Nekem van, de eddig soha nem tudtam róla leolvasni semmit, a hüvelyváladékot, és nyálat is próbáltam. Még akkor sem mutatott semmit, mikor bizonyíthatóan volt ovu: teszt és orvos is kimutatta.
2011. máj. 2. 10:23
 3/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszodat.Remélem azért használni fog, mert nekem a facelle ovulációs teszt akkor is pozi volt mikor nem volt pém
2011. máj. 2. 10:25
 4/8 anonim ***** válasza:
szerintem jobban jársz a az ovulációs teszttel..!-nekem legalábbis az vált be! én sem láttam soha semmit a mikroszkóppal
2011. máj. 2. 11:12
 5/8 anonim ***** válasza:

vegyél akkor másmilyen márkájú ovu teszet.

egyébként nekem is mindig 2 csikos volt az a fajta amit használsz,és kiderült,hogy már babát vártam...

2011. máj. 2. 11:14
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem sem vált be, én sem láttam rajta soha semmit. Inkább az ovu-tesztet javaslom én is, ahogy a többiek.
2011. máj. 2. 12:57
 7/8 anonim ***** válasza:

Nekem sem vált be, állandóan azt mutatta, hogy nincs peteérésem, pedig volt, mert most 15 hónapos a kisfiam, aki akkor fogant.

Én ennek függvényében nem ajánlom sem a PG/53-at, sem az ovulációs tesztet. Én a 2 naponta történő sexet javaslom, az a tuti.

Szerintem ne görcsölj ezen ennyire, én is elkövettem azelőtt ezt a hibát. Csak idegesíted magad rajta. Már bizonyítottan az a legjobb, ha 2 naponta vagytok együtt a pároddal, így frissebbek a hímivarsejtek, mintha csak egyszer volnátok együtt egy hónapban.

Én mikor már nem vacakoltam ovus tesztekkel, és 2 naponta voltunk együtt a párommal, akkor össze is jött.

Én ezt javaslom Neked.

2011. máj. 2. 15:24
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem állandóan peteérést mutatott ,áttértem az ovu.tesztre.
2011. máj. 2. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!