Pg/53 ovulációs mikroszkópról mi a véleményetek?
Én használtam sokáig nyállal, betartottam hogy előtte egy órával nem szabad enni-inni, középidő tájékán 1-2 napig mindig mutatta a páfrányt, tehát lehet benne valami! Jóstesztként nem megbízható, nekem többször mutatott tévesen páfrányt mensi előtt!
Mégsem ennek a segítségével lettem terhes 2x hanem ovu teszttel!
vegyél akkor másmilyen márkájú ovu teszet.
egyébként nekem is mindig 2 csikos volt az a fajta amit használsz,és kiderült,hogy már babát vártam...
Nekem sem vált be, állandóan azt mutatta, hogy nincs peteérésem, pedig volt, mert most 15 hónapos a kisfiam, aki akkor fogant.
Én ennek függvényében nem ajánlom sem a PG/53-at, sem az ovulációs tesztet. Én a 2 naponta történő sexet javaslom, az a tuti.
Szerintem ne görcsölj ezen ennyire, én is elkövettem azelőtt ezt a hibát. Csak idegesíted magad rajta. Már bizonyítottan az a legjobb, ha 2 naponta vagytok együtt a pároddal, így frissebbek a hímivarsejtek, mintha csak egyszer volnátok együtt egy hónapban.
Én mikor már nem vacakoltam ovus tesztekkel, és 2 naponta voltunk együtt a párommal, akkor össze is jött.
Én ezt javaslom Neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!