Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Pg/53 ovulációs mikroszkópról...

Pg/53 ovulációs mikroszkópról mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 2. 09:29
 1/10 anonim ***** válasza:
Nekem jó volt, de sokan panaszkodnak rá.
2010. ápr. 2. 09:46
 2/10 anonim ***** válasza:

Jó játék! :)

Én nem tudtam rá hagyatkozni, mert egész hónapban páfrányt mutatott.

De egy barátnőmnek bejött, neki pontosan mutatta a pé-t, talán e PG segítségével jött össze a baba.

Nem túl drága, egy próbát megér!

2010. ápr. 2. 09:58
 3/10 A kérdező kommentje:
nekem meg mindig azt mutatja hogy nincs pé-m már 3 hete nézem vele!
2010. ápr. 2. 10:13
 4/10 anonim ***** válasza:
Csináld akkor reggel ahogy felkelsz még fogmosás előtt és akkor biztos semmi nem fogja befolyásolni a nyálad össszetételét! Mostanában én is így alkalmazom mert arra figyelni hogy mikor ettem - ittam előtte hááát.
2010. ápr. 2. 10:38
 5/10 anonim ***** válasza:
Nem vált be, nyálból már harminc napja páfrányt mutat, megpróbáltam méhnyakváladékból is de úgy meg nem mutat semmit, használati utasítását betartom, tehát nekem nem vált be sajnos.
2010. ápr. 2. 11:16
 6/10 anonim ***** válasza:
Nekem sem vált be, volt h nagyon sokáig páfrányt mutatott, de volt olyan is, hogy egyáltalán, semmit nem tudtam kivenni belőle, pedig mindent betartottam. :(
2010. ápr. 2. 11:17
 7/10 anonim ***** válasza:
Első vagyok. 28 napos ciklussal ránéztem a 14. napon és együtt is voltunk. Kislányom lett. De én is úgy csináltam, ahogy az egyik válaszoló tanácsolta: fogmosás, evés-ivás után min. 1 órát várni kell.
2010. ápr. 2. 12:14
 8/10 anonim ***** válasza:

Nekem sem vált be a mikroszkóp.

Mellette még használtam ovu teszteket is, azon jól látszott a peteérés, de a mikroszkópon eddig még egyszer sem láttam a páfrányokat.

Le is tettem első hónapban és maradtam a teszteknél.

2010. ápr. 2. 14:21
 9/10 anonim ***** válasza:
nekem nem jött be. össze-vissza mutatott mindent, és a dokim is azt mondta "kukába vele, csak begörcsöltet pszichésen"!!!!!!!
2010. ápr. 2. 20:36
 10/10 A kérdező kommentje:

hát nekem se jó! Vettem lh tesztet és egyböl pozitív is lett!

Köszönöm a válaszokat

2010. ápr. 3. 08:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!