Pg/53 ovulációs mikroszkópról mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 2. 09:29
1/10 anonim válasza:
Nekem jó volt, de sokan panaszkodnak rá.
2/10 anonim válasza:
Jó játék! :)
Én nem tudtam rá hagyatkozni, mert egész hónapban páfrányt mutatott.
De egy barátnőmnek bejött, neki pontosan mutatta a pé-t, talán e PG segítségével jött össze a baba.
Nem túl drága, egy próbát megér!
3/10 A kérdező kommentje:
nekem meg mindig azt mutatja hogy nincs pé-m már 3 hete nézem vele!
2010. ápr. 2. 10:13
4/10 anonim válasza:
Csináld akkor reggel ahogy felkelsz még fogmosás előtt és akkor biztos semmi nem fogja befolyásolni a nyálad össszetételét! Mostanában én is így alkalmazom mert arra figyelni hogy mikor ettem - ittam előtte hááát.
5/10 anonim válasza:
Nem vált be, nyálból már harminc napja páfrányt mutat, megpróbáltam méhnyakváladékból is de úgy meg nem mutat semmit, használati utasítását betartom, tehát nekem nem vált be sajnos.
6/10 anonim válasza:
Nekem sem vált be, volt h nagyon sokáig páfrányt mutatott, de volt olyan is, hogy egyáltalán, semmit nem tudtam kivenni belőle, pedig mindent betartottam. :(
7/10 anonim válasza:
Első vagyok. 28 napos ciklussal ránéztem a 14. napon és együtt is voltunk. Kislányom lett. De én is úgy csináltam, ahogy az egyik válaszoló tanácsolta: fogmosás, evés-ivás után min. 1 órát várni kell.
8/10 anonim válasza:
Nekem sem vált be a mikroszkóp.
Mellette még használtam ovu teszteket is, azon jól látszott a peteérés, de a mikroszkópon eddig még egyszer sem láttam a páfrányokat.
Le is tettem első hónapban és maradtam a teszteknél.
9/10 anonim válasza:
nekem nem jött be. össze-vissza mutatott mindent, és a dokim is azt mondta "kukába vele, csak begörcsöltet pszichésen"!!!!!!!
10/10 A kérdező kommentje:
hát nekem se jó! Vettem lh tesztet és egyböl pozitív is lett!
Köszönöm a válaszokat
2010. ápr. 3. 08:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!