Tanácsot és véleményt szeretnék: menjek dolgozni vagy ne menjek?
Szia!
Szerintem heti egy délelőttöt simá bevállalhatsz. Neked is jól jön majd a kikapcsolódás. A babád meg nem sérül lelkileg, ha egy nap a mami vigyáz rá. Serintem a maminak is jól esik, hogy szüség van rá.
Vágj bele!
Nekem kéne egy ilyen munkahely, hogy 1 de kell bent lenne, a többit meg itthon csinálhatom.
A gyerek felnő és önálló lesz egyszer és sohasem fogja megköszönni, hogy te áldozatot hoztál érte.
Jobb lenne, ha gondoskodnál magadról, a férjed is halandó.
Saját tapasztalatom, hogy ha a pénz sem kell annyira, akkor is jobb az önállóság, meg aztán ha túl sokat vagy otthon előbb vagy utóbb a személyiségedben is torzulást okoz. Egyre jobban érzed magad otthon, és egyre rosszabbul egy közösségben.
Én biztos mennék a helyedben, egy délelőtt nem a világ. Ha belegondolok, annyi időre én is simán a mamánál hagyom, ha elmegyek nagybevásárolni vagy kimozdulunk apával.
Szerintem vállald el, bár azzal azért vigyázz, ha hivatalosan megy minden, akkor bukhatsz rajta, mert így nem kaphatsz gyes-t, mert nincs még egy éves a baba, így viszont csak a fizud kapnád. Megéri így is anyagilag?
Engem is hívtak vissza, én itthonról dolgozhattam volna napi 4 órát, viszont elúszott volna a gyed-em, gyes-re még ugye nem vagyok jogosult, csak a fele fizum lett volna, így aztán már nem is érte meg. Ennek azért még járj utána!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!