Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek mit várhatok, ha...

Szerintetek mit várhatok, ha hetente 2 x gyümölcsnapot tartok? 24 hkm

Figyelt kérdés

Már sajnos 6 kilónál tartok és arra gondoltam,hogy bevezetnék heti két nap gyümölcsnapot. Szerintetek ez milyen eredményre vezethet? Tapasztalatokat várnék!

köszönöm

2013. okt. 15. 10:52
 1/10 anonim ***** válasza:
Terhesen szigorúan tilos fogyókúrázni. Csak orvos által javasolt és ha lehet dietetikussal összeállított diétát szabad tartani. Egyszerűen egyél egészségesen.
2013. okt. 15. 10:55
 2/10 anonim ***** válasza:
Mit várhatsz? Hogy a többi 5 napra kiéhezteted magad, azt. Nem így kell odafigyelni az étkezésre! Főleg nem terhesen, de amúgy sem, ha már itt tartunk. Kerüld a finomított cukrot, fehér lisztet és krumplit, fehér rizst és annak meglátod az eredméyét. Ettől függetlenül egyél mindent, minden félét, rendesen. Nem kell teljesen kizárni semmit sem, a babának szüksége van rá!
2013. okt. 15. 10:58
 3/10 A kérdező kommentje:
Az orvos is javasolja a gyümölcsnapot. Szerintem ettől még nem vonok meg semmit a babától,mert a hét többi napján kap minden mást. Végülis vitamint eszem,nem csokival tömöm magam egész nap...
2013. okt. 15. 11:02
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Akkor csináld. A gyümölcsnap az egyik legkeményebb fogyókúra, ha normálisan csinálod. Mert ha megeszel 5 kiló banánt akkor semmi értelme. Ha valóban rendesen betartod, akkor azt várhatod tőle, hogy azokon a napokon éhes leszel, viszont túl sok és gyorsan felszívódó szénhidrátot viszel be, amitől akár a cukrod is ingadozhat, tehát még rosszul is lehetsz. A többi napon jó sokat fogsz enni, tehát összességében még jobban fogsz hízni. A babának meg nem lesz elég fehérje a fejlődéséhez hetente 2 nap át.
2013. okt. 15. 11:13
 5/10 A kérdező kommentje:
De akkor a doki miért javasolja azoknak a kismamáknak is,akik vizesednek?
2013. okt. 15. 11:17
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

én irdatlanul vizesedek, egy kalap kakit nem ér rá egyébként a gyümölcsnap, nálunk már nem is ajánlják (amúgy sem gyümölcsnap, hanem csak és kizárólag alma egy egész napig), max zeller-alma turmix napi 1x, de rendes étkezés mellett.

A gyümölcsnap nem egészséges (nemterhesen sem), mert iszonyú sok a gyümölcscukor, amit beviszel, tehát a szénhidrát, ha esetleg cukorgondjaid is vannak, akkor pláne. Egyébként a cukrodat felviszi, a babának sem lesz jó, éhes leszel (kivéve, ha banánt, szőlőt eszel, aminek semmi értelme, mert az is hizlal, mint az állat), és másnap ugyanúgy többet eszel szerintem... Anyukámnak annak idején heti kétszeri gyümölcsnapot javasolt az orvos, mert hízott. A vége az lett, hogy állandóan éhes volt, és a terhessége végére 40 kilóval lett több - és ez nála nem víz volt.

Kerülni kell a fehérlisztet, cukrot, gyümölcscukrot, krumplit és fehérrizst, és az édességeket (diabetikus se túl jó)

Tudom, hogy tapasztalatokat vársz, de hidd el, a kiegyensúlyozott étkezés még mindig jobb :)

2013. okt. 15. 11:31
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm,ez a válasz meggyőző volt!
2013. okt. 15. 12:08
 8/10 Lues ***** válasza:
38. hetem kezdtem mikor vizesedés miatt azt mondták,hogy tartsak egy napot mikor csak gyümit eszek és csapvizet iszok. Megtettem. Rá 4 napra megszültem és állítom, hogy az a nap is közrejátszott abban, hogy jobban kimerültem... Mégegyszer nem tenném meg!
2013. okt. 15. 12:35
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem vészes a 6 kiló 24 hetesen, emiatt szerintem ne sanyargasd magad, inkább az édességre figyelj, meg több zöldség-gyümölcsöt egyél fehér husival, kevesebb körettel, de a babának mindenre szüksége van a fejlődéshez! Majd lefogysz utána, nem hiszem eljutsz a plusz 20 kilóig, ha ilyen ütemben haladsz tovább.
2013. okt. 15. 14:28
 10/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod! Sajnos nem nagyon szeretem a húst,heti egyszer eszem csirkét :( Mit ehetnék helyette?

Amúgy rettegek az elhízástól,első fiammal 19 kilót híztam. Bár igaz ott a 29. héten már 11 kilónál tartottam :(

2013. okt. 15. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!