Szerintetek mit várhatok, ha hetente 2 x gyümölcsnapot tartok? 24 hkm
Már sajnos 6 kilónál tartok és arra gondoltam,hogy bevezetnék heti két nap gyümölcsnapot. Szerintetek ez milyen eredményre vezethet? Tapasztalatokat várnék!
köszönöm
én irdatlanul vizesedek, egy kalap kakit nem ér rá egyébként a gyümölcsnap, nálunk már nem is ajánlják (amúgy sem gyümölcsnap, hanem csak és kizárólag alma egy egész napig), max zeller-alma turmix napi 1x, de rendes étkezés mellett.
A gyümölcsnap nem egészséges (nemterhesen sem), mert iszonyú sok a gyümölcscukor, amit beviszel, tehát a szénhidrát, ha esetleg cukorgondjaid is vannak, akkor pláne. Egyébként a cukrodat felviszi, a babának sem lesz jó, éhes leszel (kivéve, ha banánt, szőlőt eszel, aminek semmi értelme, mert az is hizlal, mint az állat), és másnap ugyanúgy többet eszel szerintem... Anyukámnak annak idején heti kétszeri gyümölcsnapot javasolt az orvos, mert hízott. A vége az lett, hogy állandóan éhes volt, és a terhessége végére 40 kilóval lett több - és ez nála nem víz volt.
Kerülni kell a fehérlisztet, cukrot, gyümölcscukrot, krumplit és fehérrizst, és az édességeket (diabetikus se túl jó)
Tudom, hogy tapasztalatokat vársz, de hidd el, a kiegyensúlyozott étkezés még mindig jobb :)
Köszönöm a válaszod! Sajnos nem nagyon szeretem a húst,heti egyszer eszem csirkét :( Mit ehetnék helyette?
Amúgy rettegek az elhízástól,első fiammal 19 kilót híztam. Bár igaz ott a 29. héten már 11 kilónál tartottam :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!