Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 7 hetesen tarthatok gyümölcsna...

7 hetesen tarthatok gyümölcsnapot?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 28. 20:29
 1/8 anonim ***** válasza:
Mi célból?
2012. ápr. 28. 20:51
 2/8 anonim ***** válasza:

Most fejlődik ki a baba, fontos hogy mindent megkapjon, és ezt csak úgy tudod elérni, ha rendesen eszel iszol, mert végülis amit eszel, azt kapja a babád, azt "eszi" ő is!

Szerintem ne most fogyózz! Fontos a kenyér a Folsav miatt, a gyümölcs zöldség, vitamin, húsok, tojás, tejtermékek...

2012. ápr. 28. 21:05
 3/8 anonim ***** válasza:
Én nem tartanék a helyedben!
2012. ápr. 28. 21:35
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem.
2012. ápr. 28. 21:58
 5/8 anonim ***** válasza:

Mióta várandós lettél a BABA az első, nem Te!

Tartsd ezt szem előtt a döntéseidkor, és nem kell minden ilyet megkérdezned. Neki az a fontos, hogy most mindent megkapjon. Ha csak gyümölcsöt eszel, kap pl. állati fehérjét (ami az idegrendszerhez kell)? Na látod!

A válasz: NEM!

2012. ápr. 28. 23:34
 6/8 anonim ***** válasza:

Egyel sok gyumolcsot, de azert ne csak azt egesz nap!

Nalam az alma nagyon bejon (vizesedesre). Probalok naponta 2-3 almat enni.

Szerintem delelott egyel rendesen (reggeli, ebed), delutantol estig meg gyumolcsot.

2012. ápr. 29. 08:13
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha csak egy naprol van szo, szerintem tarthatsz, de necsak egyfajta gyumolcsot egyel. Nalam 7 hetesen kezdodtek a rosszulletek es neha semmi nem ment le a torkomon csak a gyumolcs. Mar 2 eves elmult a lanyom es semmi baja.....O is imadja a gyumolcsot:-)))
2012. ápr. 29. 10:41
 8/8 A kérdező kommentje:

Akkor azt gondolom marad az arany középút !

Reggeli tízórai ebéd uzsi és a vacsorát kiváltom almákkal ! Túlsúly miatt ... Köszönöm !

2012. ápr. 29. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!