Mikortól várhatok pocakot?
Figyelt kérdés
Első baba jelenleg 12 hetes terhes vagyok. Én látok pocakot bár ez lehet még a puffadás is. Néha feszülő érzésem van és szúr az oldalam.vekony vagyok és nem is túl magas. 46kg-al kezdtem a terhesseget és 160cm a magassagom2013. okt. 10. 21:34
1/9 anonim válasza:
Egyén függő, de lassan már azért lehet pocakod. Én egész életemben azt vártam, hogy majd hatalmas terhes pocakom lesz. Hát nem igazán így történt 165/60kg kezdtem és kb. 30 héttől lett olyan pocakom amiről már mások is látták, hogy terhes pocak. Most 37 hetse vagyok, és mindenki meglepődik mikor ezt mondom mert kb. 25 hetesnek tippelnek. Már nem bánom, hogy nem nőt hatalmas pocakom, mert nem fordult ki a köldököm, nem lettem még csíkos. Persze kenem is magam, de tényleg szép pocakom van szerencsére, pedig a babaára mindig mondják, hogy jó nagyra nőt.
2/9 anonim válasza:
Én is vékonyan kezdtem, 18. héten már észre vették idegenek is. Bár akkor nyár volt. Én is már láttam 10-12 hetesen is.
3/9 anonim válasza:
a nagy fiamnál a 32. héten tűnt fel először idegennek, de volt olyan is, aki nem vette észre és már csak babával látott...
A másodiknál már a 16-17. héten látszódott valamennyire de bőven tudtam még takargatni. Látványos a 20-21. héten lett. Alkat függő is, meg attól is függ szerintem hogy fekszik a baba. A nagyobbik nekem sokáig keresztbe feküdt, a kisebbik végig fejvégű volt.
4/9 anonim válasza:
12. hét fele nekem még csak puffadás volt, igaz, első baba.
most vagyunk 18 hetesek, és már lehet látni:)
5/9 Ani25 válasza:
En 160 cm es 49 kg val kezdtem ugy igazi terhes pocakom csak a 24. Het utan volt es onnan folyamatosan nott es jo nagy lett! En is akartam siettetni de hamar megno es a vegen mar neha tenyleg teher lesz szoval elvezd ki mig ilyen kis picike
6/9 anonim válasza:
Én is 12 hetes vagyok :) délelőtt lapos a hasam,délutántól elkezd puffadni,este már akkora mint 4-5hónapos terhes has.
7/9 anonim válasza:
Én a 16.hétben voltam amikor megkérdezték többen is hogy terhes vagyok e.
8/9 A kérdező kommentje:
5/7 velem is ez a helyzet. Délelőtt lapos estére meg mint a hordó :)
2013. okt. 11. 12:39
9/9 anonim válasza:
18 vagy 20.hétől fog látszodni pocakod,de valakinek 30. héten nőtt nagyokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!