Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A pocakot egyáltalán nem...

A pocakot egyáltalán nem érheti a nap?

Figyelt kérdés

Kicsit ki szeretnék ülni a napra, mert olyan beteg sápadt színem van, jó lenne ha kapna egy kis színt a lábaim és a karjaim. Tudom, hogy napozni nem igazán lehet, meg nem jó a pocaknak a nap, mert felmelegszik a magzatvíz.De pár percre azért ki lehet tenni a pocakot is a napra? Pl 10percre? Vagy az már sok? Az arcomat egyáltalán nem merem kitenni nap alá, nehogy foltos legyen. Vagy esetleg kenjek naptejet a pocira, és úgy kitehetem kis időre, pl 10 percre? Vagy ki se tegyem inkább?

Köszönöm a válaszokat.

2013. ápr. 26. 12:46
 1/7 anonim ***** válasza:
érheti a nap, ne melegedjen fel, ezt érzed a bőrödön! kenni meg mindenképp tanácsos, nagyon "fog" már ez a nap:)
2013. ápr. 26. 12:50
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Ki mondta, hogy nem lehet kitenni?

A magzatvíz annyira melegszik fel mint a tested, megfözni nem tudod a gyereket, mert akkor már te is elájulnál.

Mikor 40 fokos meleg volt a kollégáim mindig azt mondták, hogy a babának a jó mert neki mindig 37 fok körül van csak, és ez így van.

A hasadat a börrák miatt kenjed be normál naptejjel. ha meleged van takard le magadat, ha fázol is takard be magadat... nem kell ezt túl lihegni.

2013. ápr. 26. 12:50
 3/7 anonim ***** válasza:
Érni érheti,hiszen az utcára is kimegy az ember lánya,és ott is süt a nap,csak arra kell vigyázni,hogy ne melegedjen nagyon fel,amiatt,amit írtál is.
2013. ápr. 26. 12:53
 4/7 anonim ***** válasza:
2013. ápr. 26. 13:01
 5/7 anonim ***** válasza:
91%

megfő a gyerek, ez jó:)

akkor afrikában jó sok főtt gyerek születne....

2013. ápr. 26. 13:01
 6/7 anonim ***** válasza:
amzgy is kend magad mindnehol naptejjel, nem a terhesség miatt hanem amugy mivel nagyon erős a nap. Nyugodtan napozhatsz kicsit. A terhességi foltok nem a nap okozza hanem a hormonok, ha hajlamod van rá akkor is lesznek ha nem mész napra és akkor is ha igen. Ezek 99%-ban el is mulnak a terhesség után. (kozmetikus vagyok)
2013. ápr. 26. 13:10
 7/7 anonim ***** válasza:
Rajtam a nap hatására az arcomon már megjelentek a pigmentfoltok, nyilván a hormonok hatására is jöttek elő gyorsabban, mint máskor. Nem csak a terhességgel függenek össze. Pocakot napoztatni 10 perc nem sok, de szerintem 3 után lenne tanácsos amikor már enyhül az UV sugárzás. Ebben a szellős időben árnyékos területen/ szűrt fényben is fog a nap. Esetleg ha elalszol a napon egy napernyő alatt bajod sem lesz. Az afrikai mamik szervezetével és bőrével nem hasonlítanám össze a mi szervezetünket, és bőrünket sem. Megnézném hány ilyen fehérbőrű, világos hajú szaladgál a Szaharában mint én, és versenyezhetünk is, ki ég le gyorsabban. Szerintem én/mi nyernénk.
2013. ápr. 26. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!