31. hetesen vagy akörül kismamaként strandon? Nem mennék be, csak lábamat meghűsiteni, és természetes fa alatt árnyékba lenni. Ha nincs kimondott kismama fürdőruhám, ami egybe rész, akkor ti mivel takarjátok le a pocakot?
Figyelt kérdés
Ami fontos mit vigyek magammal? Lehet a velencei tóra megyünk, csak eléggé meleg lesz, birni fogom?2013. júl. 25. 21:58
1/3 anonim válasza:
Ha nem fürdesz, akkor felülre vegyél egy vékony toppot. mindenképp takard valamivel a pocakod. legyél árnyékban, és igyál még többet, mint szoktál. jó, ha lógatod a vízbe a lábad, mert azzal hűtöd az egész tested. de azért vigyázz magadra! :) ja és hogy mit vigyél magaddal? inni és ennivalót, naptejet!
2/3 Timcsikusz válasza:
én is gondba voltam a fürdőruha kérdéssel mert a tavalyi persze hogy nem jó rám illetve a felső része a mellem 3 szor nagyobb mint tavaly ilyenkor:)
én bikini alsó + egy trikó párosításban fürödtem a velencei tóban 3 hete.
zárt méhszájjal a velencei tóba nyugodtan bemehetsz.
először én sem akartam,de nem bírtam ki és annyira jó volt a súlytalanság mámora:)a derékfájásomnak is jót tett az úszás.
strandon persze csak láb lógatás :)
érezd jól magad:)
30hkm
3/3 anonim válasza:
Én vettem egy olcsó tankinit a Kik-ben. De volt még bikinim, a pocakomra meg strandkendőt kötöttem. De ha a fürdőruha főlé veszel egy lenge felsőt, az is jó. Én bírtam, bevizeztem magam, jó volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!