Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek jogos a felháborodás?

Szerintetek jogos a felháborodás?

Figyelt kérdés

Pontosabban nem is felháborodás, inkább értetlenkedés afelett, hogy a férjem bejelentette, hogy holnap elmegy a barátaival. Eddig nincs semmi gond, eddig is eljárt, vagy munka után összefutottak. Mondtam is neki, hogy oké, de legyen készenlétben, mert a kisbabánk bármelyik percben jöhet, és ha esetleg pont akkor indulna be a szülés, tudjam értesíteni. Erre közli, hogy az nem fog menni, mert inni fog. Kérdeztem tőle, hogy mégis akkor hogy jutok be a kórházba? Válasz : Oldjam meg mentővel, vagy hívjam föl a szüleimet, hogy vigyenek be. Ő majd bebkvzik a kórházba. Mondom neki: Ez nem az ő feladatuk... És majd gondolod, hogy engedik, hogy részegen ott lábatlankodj a szülésnél?

Egyszerűen nem értem, hogy egyszer miért nem lehet kibírni piálás nélkül és hogy miért ilyenkor kell elmenni? Lett volna/lenne rá idejük ezelőtt is / a baba születése után is összeszervezni egy ilyen összejövetelt.

Iszonyatosan rosszul esett ez a hozzáállás. Néha megfordul a fejemben, hogy nem is érdekli ez a gyerek.Neki nem mutattam ki ezeket az érzéseket, inkább ráhagytam, mert különben én lennék a szemét, aki nem engedi el...

2013. okt. 11. 15:17
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
45%

persze hogy jogos, ez életed egyik legfontosabb pillanata, ő majd eltud menni egy két hét múlva is inni a haverjaival.

pontosan mikorra várod?:)

2013. okt. 11. 15:51
 12/19 A kérdező kommentje:
Ugye? Nekem is ez esett a legrosszabbul. Nem tudom mi van vele. Régebben nem ilyen volt. Gondoltam rá, hogy meg kéne beszélni, de általában ilyenkor azt kapom, hogy "ne beszéljünk erről." És hallgat, hiába próbálkozom még.
2013. okt. 11. 15:54
 13/19 A kérdező kommentje:
39. hetet már betöltöttük.
2013. okt. 11. 15:55
 14/19 anonim ***** válasza:
45%

Kedves Kerdezo, az en uram 5 oranyi auto utra ment el a barataival horgaszni....csak pasik, vagy 8-an. Koncertre is ment es mindezt mar a terhessegem nagyon vegen. Igaz, nekem nem volt otthon egy 2 evesem. Meg nem tudtuk, hogy terhes vagyok amikor kibereltek a hajot-hotelt a horgaszashoz mikor megvettuk a Billy Idol koncertjegyeket....

En korbetelefonaltam a barataimat es egy ejszaka a munkahelyemen aludtam, hogy ne legyek egyedul.

Lehet a ferjed azert kattant meg az elmult 1-2 honapban, mert a varandossag idejen minden a kismamarol szol. Valami szoljon rola is...Nehez ez es en megertem, hogy felsz, beindul es nem lesz ott senki. De mire vannak a korulotted levo emberek akik szeretnek teged?! Engedd el, hadd elje ki magat ugysem tudsz mast tenni megha faj is. Igen, nem jo az idozites...de hat ot ugysem erdekli jelenleg. Csak olaj a tuzre ha veszekedsz vele.

Mellesleg a horgaszutrol egyedul az en uram jott vissza fogakkal tele szajjal es jozanul...akkor el tudod kepzelni mi lehetett ott!!!! A billy koncertre meg a Mo-rol idelatogato b.nom ment el a ferjemmel. Kicsit furcsa volt...de bakker mar menni alig tudtam.

2013. okt. 11. 16:07
 15/19 anonim ***** válasza:
64%

"de általában ilyenkor azt kapom, hogy "ne beszéljünk erről"

Miért, hát miről beszéljetek így a baba megszületése előtt közvetlenül, ha nem az ilyen dolgokról?

Ez terelés, állj a sarkadra és beszéljetek róla!

2013. okt. 11. 16:09
 16/19 anonim ***** válasza:
Bocs de a férjed egy barom.
2013. okt. 11. 22:09
 17/19 anonim ***** válasza:

kissé ismerös szitu. hasonló dolgok vannak nálunk

.attol tartok hogy majd részeg lesz ha nekem kórházba kell menni és neki nem tudok szólni vagy hogy mindent rámhagy majd a kisbabával

hiàba kérditek hogy hogy lehet ilyennek szülni, nyilvàn nem tudja az ember hogy mi lesz vagy milyen lesz késöbb az ember.

Ha valaki tudna adni tanácsot hogy hogy kell kezelni ezt a helyzetet azt én is megköszönném. Mert már most egyedül érzem magam :'(

35 hetes kismama

2013. okt. 11. 23:46
 18/19 anonim ***** válasza:
Hihetetlen. Nem fogjatok elhinni amut irok de ez csak rosszabb lesz. Egy ismerosom is vegigbogte 2 terhesseget mert a ferje melo utan kocsmazott. Kivulre eloadtak a mintapart a szomszedok persze hallottak a folyamatos veszekededt. Odaig fajult hogy a nonek ejszaka menekulni kellett a 2 picivel mert a pali kessel rohangalt. A legdurvabb hogy ezek utan visszamentek a srachoz mert a csaj nem birta az anyjaekkal egy fedel alatt...Senki se erti. Minek szult madodikat mikor mar problemak voltak elobb joval. En inkabb nevelnek egyedul gyereket mint minden nap azon aggodjak mit csinal a ferjem...Kutyabol nem lesz szalonna...
2013. okt. 12. 09:06
 19/19 anonim ***** válasza:
53%

Nekem az tűnt fel,hogy egyik mondatoddal ütöd a másikat. -Korábban mindig jó apa és férj volt,akinek a családja az első.

-Következő mondatban,ha a haver akart valamit azonnal ugrott.

Először döntsd el,hogy véded vagy szembenézel azzal,hogy olyan emberrel vállalsz két gyereket,akinek a haver az első!

Nem tudom mit kellene ezen még beszélni,ha ez mindig is így volt és eddig sem tudtál rá hatni,ő nem érzi,hogy ezzel így gond van.Én elengedném,méghozzá örökre.Ha enyém a lakás/ház,ahol lakunk,akkor a cuccai várnák a küszöbön,aludjon a havernál,éljen vele.Ha nem az enyém,akkor elköltöznék a családomhoz,amíg nem állok a saját lábamra.Azon már nem tudsz változtatni,hogy elszúrtad és már a második gyereket szülök ennek a kreténnek,azon viszont igen,hogy milyen életetek lesz így továbbra is.Megjósoljam? Talán van annyi eszed,hogy el tudd képzelni!

2013. okt. 12. 11:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!