16 hetes terhes vagyok,4 hete tudtam meg a babát. Azóta rohamos elkezdtem hízni, mert folyton eszem mióta megtudtam. Most mit tegyek? (bőv. Lent)
Hihetetlen, hogy előbb nem derült ki a baba! :-O
Amúgy pár kg simán feljöhet, de 5 kg az sok. Biztosan a sok kajától van, amit eszel, kicsit fogd vissza magad!
Ezek szerint nem volt tervezett baba? Mennyi idős vagy? Voltál már dokinál? A babával minden rendben?
Ne diétázz! Egyél sok zöldséget gyümölcsöt, kismama vitamint! A szénhidrátokat csökkentsd, és az édességeket is ha lehet kerüld!
Én nem fogyóznék, hanem megpróbálnék olyat hogy ha éhes vagy zöldséget vagy gyümölcsöt rágcsálj. Igyál sok folyadékot az is telít. De ne cukrosat....
Egyébként hogy nem tudtad 12 héten keresztül?
Talán ideje lenne rendet tenni a fejedben. Zabáltál, mert sokkolt a baba léte, alig négy hét alatt öt kilót felszedtél, az több, mint heti 1. Most fogyóznál a hiúságod miatt. Itt lenne az ideje, hogy a babádra gondolj!
Most már ne azon az öt kilón izgulj, hanem azon, hogy ne sokkold tovább a szervezetedet. Eszedbe se jusson diétázni! A terhesség és szoptatás időszaka nem a fogyókúra ideje! (Speciális eseteket leszámítva diétát kell tartani, de az őrült zabálási roham nem tartozik ide!)
Figyelj oda az étkezésedre, napi 4-5-ször keveset, de táplálót egyél. Fehér hús, zöldség, gyümölcs, sok folyadék.
Egyébként az sem kizárt, hogy ezután is rohamosan hízni fogsz, mert egyszerűen ilyen alkat vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!