Kismama2 kérdése:
Májusban, októberben és december 21én volt menstuációm. Feb.7én megtudtam, h terhes vagyok.4.8mm petezsák most. Ugráló hcg szint (692-602között). Péntek óta valami nől a petezsákban, de nem látni mi az. Babán kivül fejlődhet valami benne?
Figyelt kérdés
Szerdán megyek vissza korházba, elaltatnak és megnézik kamerával a méhemet, hogy bebizonyosodjanak a petezsák tartalmárol. Nincs vérzésem, se görcsök. Semmi jel a vetélésre. Ha valaki hozzá tudna szólni a témához megköszönném.2013. febr. 27. 17:50
1/6 frászkarikaborsó válasza:
5 hetes terhes lehetsz, ennek is felel meg a méret, nem értem minek altatnak el miért nem várnak még hogy hogyan fejlődik a dolog magától?
2/6 anonim válasza:
ragaszkodj ahhoz hogy várjanak még 1hetet és akkor már biztos hogy látnak valamit.
3/6 A kérdező kommentje:
A hcg szintem aggasztja az orvosokat,de mivel a hormonháztartásom eddig sem volt rendes 1 embrio 5hét alatt nem tesz vele csodákat.Évente 3 menstruáció?Az is csoda,hogy állapotos maradtam.Kedden lesz ujabb hcg vizsgám,ha emelkedni fog az érték,állitólag biztos jele lesz a terhességnek. Izgatott vagyok,de köszönöm a válaszokat,picit megnyugodtam :) Ha megtudok valamit jelentkezni fogok :)
2013. febr. 28. 07:09
4/6 A kérdező kommentje:
Mára,1 hét alatt 300at esett a hcg-m,de éreztem,hogy a magzat elhalt.elmultak a tünetek,nem fájnak a melleim,nincs hányingerem...semmi.Igy napok óta készitettem fel magam a legrosszabbra.Ma délután elkezdtem vérezni.Orvosom szerint ha nem fáj,akkor ne menjek vissza korházba,csak reggel,akkor megnézi mi a helyzet,szükséges-e a kaparás.Remélem nem lesz rá szükség!
2013. márc. 5. 18:29
5/6 frászkarikaborsó válasza:
:( sajnálom... jó lenne kivizsgáltatni hogy mitől ennyire rendszertelen a ciklusod, valószínű hormonprobléma, aminek a vetéléshez is lehet köze. Endokrinológushoz menj el..
6/6 A kérdező kommentje:
Remény nem halt meg,ismét várandós vagyok :)
November 21-én volt menzeszem utoljára.Dokinál nem voltam,nem szeretném,ha ilyen fiatal terhesen megnyomkodnának hüvely ultrahangon.kb a 10ik hét környékén szeretném felkeresni a nőgyógyászomat. Szerintetek jó ötlet várni az első vizsgálattal 8-10 hetet? Vetélés után gondolom jobban megnyomkodnak,mint előtte és ez a babára nem hiszem,hogy jó hatással van..
2013. dec. 27. 15:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!