Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mitol lehet es hogyan allitsam...

Mitol lehet es hogyan allitsam le? (33 hkm)

Figyelt kérdés

33 hkm vagyok, elso terhessegem, komplikaciomentes es eddig semi bajom nem volt, kiveve a neha neha jelentkezo menstruacio-szeru kellemetlen erzest.

Tegnap delutan ota viszont borzaszto hasmenesem van. Mar azon a szinten vagyok, hogy mar nem tudok wc-papirt hasznalni utanna hanem baba torlo kendot kell hasznalnom annyira erzekeny es faj. A legutobbi alkalommal pedig wc hasznalata kozben hanytam is.

Mitol lehet ez es mit tegyek, hogy jobban legyes es abbamaradjon. Iszonyatosan kellemetlen es mar faj is, kerlek segitsetek!

2013. okt. 10. 18:46
1 2
 11/12 Szaszuss ***** válasza:
Ha most is nagyon rosszul vagy jobban jársz az ügyelettel, jobb ha egy hozzáértő orvos ad tanácsokat és ír fel valamit.
2013. okt. 10. 19:15
 12/12 anonim ***** válasza:
Magnézium valóban okozhat hasmenést, de nem vizeset, valamint ahhoz elég sok magnéziumra van szükség legalább 4x500mg-ra de inkább mégtöbbre. De érdemes elgondolkodni valóban ha szedsz valami új gyógyszert, hogy nem e az okozza (vas, magnézium, terhesvitamin stb.) De vízszerűt főleg vírus szokott okozni. Nem jó ha nem eszel semmit, még ha ki is hányod vagy vagy alul jön ki, valamit kell enned. Nem sokat, tényleg csak párfalatot. A krumpli pl. ráragad a bélbolyhokra (babáknál ezért okoz szorulást) és ezzel is segíti a szilárdabb székletet és a bolyhok gyógyulását. Az alma fertőtlenít, fokhagyma szintén.
2013. okt. 10. 20:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!