Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mitol lehet? 24 hetes kismami...

Mitol lehet? 24 hetes kismami vagyok es tegnap ota az alhasam gorcsszeruen faj, hol erosebben hol enyhebben.

Figyelt kérdés
Az orvosi tajekoztaton amit kaptam azt irja ilyen elofordulhat de aggodom. Mitol lehet?
2013. szept. 29. 22:42
 1/3 anonim ***** válasza:
vlószinüleg semmi gond csak nő a méhed stb. szedj rá Mg-ot, ha szedsz akkor emeld az adagot, amig nem vérzel és nem elviselhetetlena agörcs addig nincs gond valószinüleg. A terhesség igenis kellemetlenséggel és fájdalmakkal jár.
2013. szept. 29. 22:47
 2/3 A kérdező kommentje:
NEm arrol van szo h nem viselem a fajdalmat. Az elso terhessegemnel nem volt ilyen fajdalmam, es mivel azota volt 3 vetelesem, elmultam 35 eves igy erthetoen aggodom h ez minden okes vagy forduljak orvoshoz. Kedden van idopontom, de abban nem vagyok biztos h varjak vagy inkabb hivjam hetfon fel. Tovabba h elvileg dolgoznom kellene mennem hetfon, havi zaras van, es a kollegam aki tudja csinalni a munkam az eppen szabin van, mivel a felesege mult heten csutortokon szult es komplikaciok vannak a babaval es nem engedtek ki meg a korhazbol oket. Jelentsek beteget, vagy menjek be es kockaztassak? Nem szeretnem a babomat kockara tenni egy vacak munka miatt, ahova nem is akarok visszamenni a gyes lejarata utan.
2013. szept. 29. 23:21
 3/3 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy baj lenne. DE: ne kockáztass, maradj szépen otthon hétfőn, pihenj, amennyit csak tudj, szedj sok magnéziumot, ha nagyon nyugtalanít, akkor még hétfőn mutasd meg dokinak. Hangsúlyozom, nem hiszem, hgoy baj van, de a munka miatt nem szabad kockáztatni.

Majd írd meg, hogy mit mondott az orvos, drukkolok, hogy tényleg ne legyen semmi baj.

2013. szept. 30. 00:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!