Mitol lehet es hogyan allitsam le? (33 hkm)
Figyelt kérdés
33 hkm vagyok, elso terhessegem, komplikaciomentes es eddig semi bajom nem volt, kiveve a neha neha jelentkezo menstruacio-szeru kellemetlen erzest.
Tegnap delutan ota viszont borzaszto hasmenesem van. Mar azon a szinten vagyok, hogy mar nem tudok wc-papirt hasznalni utanna hanem baba torlo kendot kell hasznalnom annyira erzekeny es faj. A legutobbi alkalommal pedig wc hasznalata kozben hanytam is.
Mitol lehet ez es mit tegyek, hogy jobban legyes es abbamaradjon. Iszonyatosan kellemetlen es mar faj is, kerlek segitsetek!
2013. okt. 10. 18:46
1/12 anonim válasza:
Holnap az első utad az orvoshoz vezessen. Lehet, hogy fertőzés, baktérium. Addig is ne egyél, csak kortyolgass hideg vizet.
2/12 anonim válasza:
Valószínű valami fertőzés. Jobb lenne mielőbb orvoshoz menni, nehogy baja legyen a babának.
3/12 anonim válasza:
Miért nem mentél el ma dokihoz? Ügyeletet felhívhatod vagy bemehetsz a kórházba és ott is ellátnak. Széntblettát lehet szedni én úgy tudom, de szerintem ha csak víz jön belőled akkor adnak más is akár olyat is ami recept köteles. A kiszáradás ami veszélyezteti a babádat szóval erre figyelj a legjobban! Ha kell akkor kiskanállal percenként egy egy kanál víz, lehetőség szerint ásványvíz, de nem bubis. Diéta, de gondlom azt egyedül is tudod. (főtkrumpli, párolt répa, reszelt alma, háztartási kekesz) C-vitamin pótlás, nyugodtan lehet egy kis sós főt krumplit is fogyasztani mert a só ilyenkor segít abban is, hogy megkösse a vizet, de fertőtlenít is. Nekem a fokhagyma ami mindig mindenen segít, de ez inkább baci őlő mint sem a hasmenésedet állítsa le. B6 vitamin jó a hányás ellen, viszont étvágyat csinál, ami nem baj csak ne kezdj örült zabálásba ha nem csak diétás ételeket egyél. Popsikrémet használhatsz , hogy ne fájjon annyira. Gyakori fürdés (ha van lehetőséged) akkor minden székelés után mosd lemagad tiszta vízzel, nem fog annyira fájni a feneked és a hüvelybe sem tud baci átjutni. A baba miatt ne aggódj tud magára vigyázni minden rendben lesz, de holnap doki feltétlenül nehogy baj legyen. A doki lehet ír majd fel neked valami ásványi anyag készítményt, hogy biztosan ne legyen kiszáradásod.
4/12 A kérdező kommentje:
Tegnap ota egy falatot sem ettem. Nem is ittam mast cask hideg vizet, szoval ezzel nem lessz gond. Epp ezert nem is ertem, hiszen mar csak viz jon, olyan mintha a fenekemen pisilnek (bocsi de nem tudtam szebben megfogalmazni)
2013. okt. 10. 19:05
5/12 anonim válasza:
Ja, bemehetnél most is az ügyeletre. Széntablettát ne vegyél be szerintem, mert van amikor az ürüléstől gyógyulsz.
6/12 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen, kiderült hogy fertőzött húst adtak egy étteremben. Mit ettél utoljára? Húst, tojást?
7/12 A kérdező kommentje:
Felek elindulni, hogy utkozben nem birom majd tartani (az elozo kommentem irasa kozben is ki kellett mennem). Azert irtam ki ide kerdest, hogy hatha van valami itthoni praktika ami segit.
2013. okt. 10. 19:09
8/12 anonim válasza:
Nekem a 22 hét környé kén volt hasmenésem, ami hosszú ideig eltartott. Először smectát kaptam, ami egész jó volt, de később is folytatódott. Ezután voltam széklettenéysztésen, ami abszolut negatív volt. Semmilyen baktériumot vagy fertőzést nem tudtak kimutatni. Aztán elkezdtem gondolkozni és arra jutottam, hogy a magnézium okozza. A nőgyógyásszal megbeszéltemd, hogy abbahagyom a magnézium szedését. Ahogy abba hagytam, úgy múlt el a haszmenés, ami előtte hetekig eltartott...
9/12 A kérdező kommentje:
Sargaborso fozeleket ettem utoljara
2013. okt. 10. 19:11
10/12 anonim válasza:
Hát a helyedben akkor megvárnám a reggelt. Már ha nem vagy nagyon rosszul. Bármikor kihívhatsz egy ügyeletes orvost, ha úgy érzed. De szerintem ő sem tudna sok mindent mondani, széklet-tenyésztésre kéne mintát küldeni, de ahhoz a háziorvostól kell papír. Legalábbis nálunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!