Mitol vibralhatott a szemem 38 hetesen?
Olyan 20 percig lattam ilyen foltban vibralast a szememben. Mintha hullamozna valami a szemem elott. Gyorsan megmertem a vernyomasomat, mivel tudom, hogy a toxemia jele is lehet akar, de nem volt magas 111/51 volt. Vizesedni egyaltalan nem vizesedem.
20 perc pihentetes utan elmult, csak egy kicsit fajdogal a fejem.
Ma megyek vedonohoz, rakerdezek....de volt valakinek hasonlo a terhessege alatt?
38 hetes vagyok.
Kimerültség az oka, semmi köze a terhességhez.
Ha ilyet kérdezel a védőnőtől, ki fog röhögni joggal.
Nem a szemhejam remegett, hanem ilyen uszo foltot lattam, vibralt inkabb a szemem.
Jelentem, nem nevetett ki a vedono, o is elmondta, hogy a toxemia egyik jele is lehet akar, de mivel teljesen rendben van a vernyomasom es nem vizesedem o is azt mondta, mint az elso valaszolo irt, hogy valoszinu elnyomhatott egy ideget a baba, es ez valtotta ki, es gyorsan elmult, ezert teendo nincs vele.
Egyebkent nagyon nemerdekel ki nevet ki, lehet kicsit tulparazos vagyok, viszont sajnos az elozmenyek miatt ez nalam teljesen ertheto!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!