Kínosabb kérdés, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nagyon valószínű,hogy a hétvégén megszületik a kisbabám előrehozott császárral.
Ez a hétvége viszont a nagyomnak(4,5 éves)apás 7vége.
Minduntalan eddig arról volt szó,hogy telefonálunk neki ha történik valami,de attól félek akkor nem akar tovább apjánál lenni ha meghallja a hírt.És azt apja nem nézné jó szemmel.A járható út az volna ha vasárnap előbb kérném haza,de akkor nem telefonálhatunk neki úgy ahogy megígértük.Ez mindhármunk számára fontos,nem szeretném ha kihagyva érezné magát.
2013. okt. 10. 09:49
1/5 anonim válasza:
4,5 éves,nem fog rájönni ha vasárnap este,amikor végetért a láthatás,akkor szóltok neki,hogy megvan a kistesó.
2/5 anonim válasza:
én egyetértek az első válaszolóval.
4,5 évesen ő ebből semmit nem fog érzékelni.
Szerintem ne kérd haza előbb vasárnap, mert egyébként ő sem tud mit csinálni a kórházban, ha épp a műtőben vagy, vagy várni kell valami miatt.
3/5 A kérdező kommentje:
Ja nem úgy értettem hanem valószínű holnap lesz a napja és akkor be tudna jönni hozzám nevelőapukájával vasárnap.De ha addig marad ameddig szokott akkor nem fog tudni.
2013. okt. 10. 10:38
4/5 anonim válasza:
Akkor bemegy hétfőn.Még 3 napot úgyis bent lesztek és nem kell megmondani neki,hogy szombaton már megszületett a tesó,elég,ha vasárnap este megtudja és másnap mehet is be.Gondolom a párod is mindennap bemegy majd hozzátok és akkor be tudja vinni őt hétfőn is.Az apjának is jobb,hogy nem veszed el tőle előbb a gyereket és a gyereknek is,hogy nem kell végigizgulnia a császárt és látnia téged ahogy kivisznek a műtőből.
5/5 anonim válasza:
Én az édesapjával megbeszélném a helyzetet. Nem jinném hogy a fia kívánságát nem teljesítené.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!