Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hány hetes terhes lehetek...

Hány hetes terhes lehetek ezzel a hcg szinttel? Tapasztalt anyukák kérlek írjatok a témában!

Figyelt kérdés
Elmentem UH-ra pozitív tesztek után, de nem igazán látott semmit, talán hüvelyin egy pici petezsákot, elküldött vérvételre. 747,2 IU/L a HCG szintem....ahogy keresgettem, talán 5 hetes körüli az érték, de mindenhol ml-ben van, de tudom, hogy itt mi a váltószám vagy hogy van. Hétfőn megyek megint vérvételre.
2013. okt. 9. 18:47
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ez alapján nem nagyon tudod behatárolni... nagyon nagy a szórás az első hetek hCG értékeiben (is). Nem is sejthető, mikor volt az ovud? Egyébként az hogy alig látott valamit, ilyen korai terhességnél teljesen rendben van. :)
2013. okt. 9. 19:39
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem a nem várt után négy nappal volt ennyi. Öt hetesen már 2000 volt. Engem méhen kívüli gyanúja miatt vizsgáltak és nézték naponta a HCG szintem, ezért tudom ennyire :-)
2013. okt. 9. 20:17
 3/5 anonim ***** válasza:
Mi lombikbabákat várunk és a beültetés után 10 nappal volt ennyi és kiderült hogy ikrek lesznek. Már a 18. hetet töltjük holnap
2013. okt. 9. 20:41
 4/5 anonim ***** válasza:
nekem 5 hetesen 2000 volt.
2013. okt. 10. 01:05
 5/5 anonim ***** válasza:

4+5 hetesen volt ekkor a HCG-m. Akkor azt hittem, hogy már 6 hetes vagyok, mert nem tudtam, hogy később volt peteérésem jóval.

Felhívtam a magyarországi nőgyógyászomat, hogy hányadik hétre utal ez a HCG érték, és azt mondta, hogy a nőgyógyászok nem foglalkoznak ezzel az értékkel a kormeghatározásnál. Nem lehet erre az értékre adni.

De az fix, hogy még fiatal terhes vagy, 4-5 hetes.

2013. okt. 10. 07:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!